SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİR'DE REKOR DÜZEYDEN KAN BAĞIŞI

Bursa Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen ve 5 gün süren kan bağışı kampanyasında toplam 458 ünite kan toplandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2023 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2023 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİR'DE REKOR  DÜZEYDEN KAN BAĞIŞI

"YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ"

Geçen hafta başında Yenişehir ilçesinde başlatılan kan bağışı kampanyasına ilçeliler yoğun ilgi gösterdi. 5 gün süren ve dün sona eren kampanyada toplam 458 ünite kan bağışında bulunuldu. Belediye Başkanı Davut Aydın kampanyanın sona erdiği duyurarak gösterilen ilgiye dikkat çekti.

"SANA İHTİYACIM VAR KAN DOSTUM"

Kampanyanın sona erdiğini duyuran Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, kan bağışı yapılması konusundaki çağrılarını dikkate alan ilçe halkına teşekkür etti. Bursa Kızılay Kan Merkezi'nin Yenişehir'de başlattığı "Sana İhtiyacım Var Kan Dostum" adı altındaki kampanyanın ilk gününden itibaren yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

"HEMŞERİLERİMİZ ÇAĞRIMIZA UYDU"

Başkan Aydın, "Kan bağışı kampanyamız hafta sonu itibarıyla sona erdi. İlçemiz Heykel Meydanı'ndaki Kızılay kan bağışı aracı bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere 5 gün boyunca kan bağışlarını kabul etti. Kan bağışında bulunmaya davet ettiğimiz hemşerilerimizin bu çağrımıza uymaları bizleri fazlasıyla sevindirdi" diye konuştu.

"İLGİNİN ARTMASI SEVİNDİRİCİ"

Öte yandan kan bağışının önemini vurgulayan yetkililer, bağışlara olan ilginin her geçen gün arttığını belirttiler. Yetkililer, "'Sana İhtiyacım Var Kan Dostum' adlı kampanya da ilgi gördü.  Kan bağışında bulunanların sayısında her geçen gün artış görülüyor. Bu artış son derece sevindirici" dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.