SON DAKİKA
Hava Durumu

"Yeni dönemde birleştirici bir dil kullanılmalıdır"

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2023 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"Yeni dönemde birleştirici bir dil kullanılmalıdır"

Özel, "Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın yüzde 52'sinin tercihi ile tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyorum" dedi.

Özel, "Yeni dönemde ülkemizde ayrıştırıcı dil yerine birleştirici bir dilin hâkim olmasını, adalet ve liyakatin bu kadim topraklarda tekrar değer bulması gerektiğini, hukukun üstünlüğünün korunması konusunda çalışmalar yapılmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Seçim sonuçlarını değerlendiren İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel bir basın açıklaması yaptı. Özel basın açıklamasında şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Büyük Türk Milletinin her ferdi benim için önemli ve değerlidir. Bu doğrultuda göstermiş oldukları iradeye saygı duyuyorum. Vatandaşlarımızın yüzde 52'sinin tercihi ile tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyorum.  Yeni dönemde ülkemizde ayrıştırıcı dil yerine birleştirici bir dilin hakim olmasını, Allah'ın emrettiği adalet ve liyakatin bu kadim topraklarda tekrar değer bulması gerektiğini, hukukun üstünlüğünün korunması konusunda çalışmalar yapılmasını temenni ediyorum. Seçimin bir gün sonrası olan bugün bile İYİ Parti olarak bizleri arayıp sorunlarının çözümü noktasında yardımcı olmamızı isteyen, dertlerini bizlere açarak yardım bekleyen vatandaşlarımız oldu. Yenişehir'de sorumluluğumuzun oldukça farkındayız. Yıllardır Kirazlıyayla'dan, Akbıyık'a, Paşayayla'dan İncirli'ye halkımızın derdini sahiplenip, nasıl  mücadele ettiysek yine Allah'ın rızasını kazanmak için bu mücadeleye devam edeceğiz. Yenişehir için hala ümit besleyenlerin ve bizlere güvenenlerin bundan hiç şüphesi olmasın. Sizler için çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Aylardır süren seçim çalışmalarımız kapsamında yapmış oldukları fedakarlıklardan ve her şey iyi olsun diye göstermiş oldukları özveriden dolayı başta yöneticilerime, sandık kurulu üyelerime ve tüm gönüldaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler umutsuzluğa kapılmadan, kaldığımız yerden haksızlık ve hukuksuzlukları duyurmaya, Yenişehir'de mücadelenin ve umudun sesi olmaya devam edeceğiz. Bu mücadele ruhunu taşıyan, bizlerle birlikte iyiliği yaymayı kendine şiar edinen tüm iyi insanlara yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Yenişehir halkı İYİ olsun diye. Yapılan yanlışlara ve kötülüğe direnme azmimizi, iyiliği ve insan onurunu savunma mücadelemizi, Allah'ın izni ve inayetiyle son nefesimize kadar devam ettireceğiz."

HABER:ERTAN ADANA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.