SON DAKİKA
Hava Durumu

YSK başkanı Yener: Yasak daha erken kalkabilir

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "14 Mayıs'taki seçimlerde cumhurbaşkanı adaylarımız ve 24 siyasi partimizin katıldığı bir seçimdi. Bu seçimde sadece cumhurbaşkanı adayları yarıştığı için bizler de sonuçların daha erken çıkacağını düşünmekteyiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YSK başkanı Yener: Yasak daha erken kalkabilir

Türkiye, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda 13. cumhurbaşkanını belirlemek için sandığa gidiyor. Bu kapsamda YSK Başkanı Ahmet Yener, Arjantin İlkokulunda oyunu kullandı.

Ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yener, "Vatandaşlarımız ilk turda olduğu gibi ikinci turda da hem yurt içinde hem yurt dışında seçimlere yoğun bir ilgi göstermektedir. Sonuçların Türk milletine, demokrasimize, siyasi partilerimize ve cumhurbaşkanı adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Şu ana kadar seçimlerimiz sıkıntısız devam etmektedir" dedi.

İkinci tur sonuçlarının 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminden daha erken sonuçlanıp sonuçlanmayacağı soru yöneltilen Yener, "14 Mayıs'taki seçimlerde cumhurbaşkanı adaylarımız ve 24 siyasi partimizin katıldığı bir seçimdi. Bu seçimde sadece cumhurbaşkanı adayları yarıştığı için bizler de sonuçların daha erken çıkacağını düşünmekteyiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.