SON DAKİKA
Hava Durumu

Kızılcık Şerbeti gündemden düşmüyor! O sahnesi gündem oldu

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nde zorla evlendirilen Nursema'nın gerdek gecesi sahnesi sosyal medyada tepki çekti.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2023 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2023 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Kızılcık Şerbeti gündemden düşmüyor! O sahnesi gündem oldu

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığı Kızılcık Şerbeti gündemden düşmüyor.

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbet'inde ailesinin zoruyla istemediği biriyle evlendirilen Nursema'nın başına gelenler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Gönlü Umut'ta olan Nursema, babasının arkadaşına yıllar önce verdiği bir sözden dolayı zorla nikah masasına oturtuldu. Herkesin evine gitmesinden sonra sevmediği adamla yalnız kalan Nursema, evliliği istemediğini söyleyince İbrahim bu duruma öfkelendi.

"SOYUN LAN" DİYE BAĞIRIP...

Gerdek gecesi sırasında yaşananlar herkesi şoke etti. "Soyun lan" diye bağıran İbrahim'den korkan Nursema ağlayarak cama koştu. "Gel lan buraya" diyen İbrahim Nursema'yı aşağıya itti.

İzleyenleri adeta dumura uğratan sahne eleştirilerin hedefi oldu. Kadın cinayetleri ve, zorla yapılan evliliklerin büyük tepki gördüğü ve insanlık dışı olduğu günlerde yayınlanan sahneye tepkiler çığ gibi büyüdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.