SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyük Birlik Partisi’nden görkemli açılış

Önümüzdeki 14 Mayıs 2023 tarihinde seçimlere hazırlanan Büyük Birlik Partisi Bursa Teşkilatları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2023 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2023 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Büyük Birlik Partisi’nden görkemli açılış

Büyük Birlik Partisi’nin Osmangazi Seçim Bürosu açılışı milletvekili adaylarının katılımı ile gerçekleşti.
Vatandaşların da yoğun bir katılım gösterdiği Büyük Birlik Partisi’nin Fatih Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılış töreni mehter marşı, saygı duruşu, istiklal marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Kuran’ı Kerim okunmasının ardından konuşmalara geçildi. Milletvekili adayı İsmail Demirin açılış ve selamlama konuşması ile başlayan program ,Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Haldun Filizli “Osmangazi ilçemizin seçim bürosu acılısına hepiniz hoş geldiniz. Biz gücümüzü enerjimizi genç kardeşlerimizden alıyoruz. Büyük Birlik Partisi 30 yıl sonra ilk kez barajsız seçime giriyor. Kendi logo ve adaylarımızla seçime gireceğiz. Yoğun bir şekilde çalışmalarını devam ettiren teşkilatımızın adaylarımızın emeklerini Cenab-ı Allah inşallah ziyan etmez.
Teşkilatlarımız çok iyi çalışıyor. Genel Başkanımız Bursa’ya geldiğinde biz her iki bölgeden en az birer milletvekili kazanacağımızın sözünü vermiştik.. Bugün burada daha fazlasının enerjisini görüyorum. Bu iki, üç, dört olacak.” Diyerek konuşmasını sona erdirdi.
Filizli’nin ardından konuşmaya gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. Bölge 1. Sıra adayı Ekrem Alfatlı,
“Öncelikle seçim büromuzun açılmasına vesile olan İsmail Demir kardeşimize, bundan sonra açılacak olan onlarca seçim bürolarımızın ,mahallemize kentimize ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Değerli arkadaşlar BBP bundan 30 yıl önce ebedi siyasi  liderimiz şehidimiz Muhsin başkanımız ve arkadaşları tarafından Adriyatik’ten Çin Seddine kadar kaynaşmış  ve birleşmiş Türk İslam hayali ile ortaya çıktı. Kürdü’, Türkmeni ,Çerkez ‘i Alevi’si ,sunnisi  kim kendini  nasıl ifade ediyorsa biz Büyük Türk Milletiyiz  ve hepimiz bir kilimin desenleriyiz .Biz her şeyi tartışabiliriz. Bizim tartışmayacağımız konular kırmız çizgimiz bellidir. Allah’ın birliği, Peygamberimizin Risaleti ,ülkemizin birliği ve bütünlüğü, devletimiz ,bayrağımız milli birliğimiz dışında her şeyi konuşabiliriz.  Değerli misafirler, Büyük Birlik Partisi Anadolu insanımızın karnı tok başı dik bir şekilde iktidara uzanma eli olma umudu ile ortaya çıktı.” Dedi.

Konuşması sık sık sloganlarla ve alkışlarla kesilen Alfatlı ilk defa barajsız bir seçime gireceklerinin üzerine basa basa vurgu yaptı. Ardından seçimlerle ilgili şunları söyledi.
“Geçmişte Anadolu insanımız iki oyum olsa birini size verirdim diyorum. Şimdi o fırsat var. İki oy kullanacağız bir Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk baştan itibaren adayımız diğeri de genel seçimler.
Orada biz kendi logomuz ve kendi adaylarımız ile Cumhur İttifakı çatısı altında birinci sırada yer alıyoruz.
Her türlü terör örgütünün şubeleri karşısında Alperenlerimize Büyük Birlik Partisi’ne oy istiyoruz. Bu seçimler Türkiye’nin bağımsızlığı seçimi, bölgesinde lider olma seçimi , mazlumların seçimi , işte bu yüzden BBP Cumhur İttifakı içerisinde. Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta sandıklardan güller çıksın diyorum.” Bursa’mızın sorunlarını ev ev ,mahalle mahalle ,sokak sokak biliyoruz , vatandaşımızın sesi ,soluğu ve temsilcisi olarak sizlerden bu tarihi seçimlerde yerli ve milli adaylarla yetki istiyoruz “Sözleri ile konuşmasını bitirdi.
Konuşmanın ardından seçim bürosunun kurdelesi kesildi. Alfatlı, sorulan soruları yanıtladı, hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.

HABER:ERTAN ADANA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.