SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer’de asfalt sezonu başladı

Nilüfer Belediyesi, hava şartlarının el vermesiyle birlikte asfalt sezonunu açtı. Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü öncelikli olarak kentin yeni yerleşim bölgelerinde asfalt kaplama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ekipler ayrıca cadde ve sokaklarda asfalt yenileme, yama çalışmalarıyla da yolların bakımını yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2023 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2023 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Nilüfer’de asfalt sezonu başladı

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, hava şartlarının elverişli duruma gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açtı. Kentte yeni yapılaşmanın olduğu bölgelere öncelik veren ekipler, asfalt kaplama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Balkan Mahallesi’nden başlayan asfalt kaplama çalışmalarıyla cadde ve sokaklar konforla buluşuyor. Balkan Mahallesi genelinde 5 kilometrelik yolu asfaltla kaplayan Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, ardından 30 Ağustos Zafer Mahallesi ile Gümüştepe Mahallesi’nde de altyapısı tamamlanan ve inşaatı yüzde 80 oranında biten yeni yerleşim alanlarında asfalt kaplama çalışmalarını sürdürecek.


Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yeni yerleşim bölgelerinde ayrıca yol açma çalışması da yürütüyor. Kayapa ve Gümüştepe bölgesinde bu yıl 2 kilometre yeni yol açan Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yılsonuna kadar yaklaşık 23 kilometre uzunluğundaki yeni yolu kente kazandıracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.