SON DAKİKA
Hava Durumu

Türk eğitim sendikası Bursa şubeleri deprem bölgesinde çocukların gönlünde taht kurdu!

Hayatımızın en temel taşlarından biri olan öğretmenlerimiz asrın depreminden etkilenen ülkemizde 11 vilayette çocuklarımızın acılarını unutmaları için ömürlerini adıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2023 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2023 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Türk eğitim sendikası Bursa şubeleri deprem bölgesinde çocukların gönlünde taht kurdu!

 Türk Eğitim Sendikası Bursa 2'Nolu ve 3′ Nolu Şubeye bağlı öğretmenlerde bu seferberliğe en çok omuz verenlerden. Sendika Başkanlıkları depremin ilk gününden itibaren aralıksız olarak 11 ildeki depremzede ailelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına binden fazla kalem eşyayı toplarken bir yandan da Milli Eğitim Bakanlığı koordinatörlüğünde açılan "Çadır Okulların" gereksinimleri ve orada eğitim gören öğrencilerin kitap-kırtasiye ihtiyaçlarının giderilmesine öncülük ediyor. Zaman zamanda deprem bölgesine sendikaya bağlı öğretmenleri gönüllü olarak göndererek kurs çalışmalarına destek veriyor.

Türk Eğitim Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Gümüş ve 3 Nolu Şube Başkanı Ömer Işıkoğlu yaptıkları açıklamada, "Yaralar taze, bizde kurumsal anlamda üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir gözümüz bir kulağımız deprem bölgesinde. Oradan bize yapılan talepleri karşılamaya çalışırken bir yandan da orada sıkıntı olmaması için eğitim-öğretim çalışmalarına destek veriyoruz. Allah böylesine büyük acıları tekrar bizlere yaşatmasın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.