SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehirli Avukat Sargın, MHP'den aday adayı

Aslen Yenişehir Çiçeközü köylü olan ve Gemlik'te avukatlık mesleğini sürdüren Gamze Nur Sargın, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2023 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2023 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehirli Avukat Sargın, MHP'den aday adayı

Bursa Erkek Lisesi ve Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Gamze Nur Sargın, Gemlik'te Serbest avukatlık yapıyor. 26 yaşındaki Sargın, "2016 yılında geçirdiğim trafik kazası sonucu parapleji hastası oldum. Ancak başıma gelen olayın beni hayattan koparmasına hiç bir zaman izin vermedim. Hayata katılmak için bir engel olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan yaklaşık 5 milyon engelli bireyden biri olarak, bir kadın ve bir avukat olarak milletin temsilcisi olmak istediğini belirten Sargın, "Bu niyetle de düşünce tarzıma uyan, içinde kendimi rahat ifade edebileceğimi düşündüğüm Milliyetçi Hareket Partisi'nden 28. dönem milletvekili aday adayı oldum. Milletimi temsil edebilecek yeterliliğe ve özveriye sahip olduğumu düşünüyorum" dedi.

Yenişehir Çiçeközü Muhtarı Nizamettin Filiz ise "Köyümüzün ileri gelen ailelerinden (Azizağaların) Eyüp Sargın'ın kızı Gamze Nur Sargın kardeşimiz gönül verdiği Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili aday adayı oldu. Genç kardeşimizi bu cesaretinde dolayı tebrik ediyor, çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz.  Köyümüzden başka genç arkadaşlara da örnek olması temennisi ile" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.