SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir’de dev turnuva

Yenişehir Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün koordinatörlüğünde düzenlenen‘15 Temmuz Şehitleri Kaymakamlık Turnuvası’na 2 binin üzerinde katılım sağlandığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir’de dev turnuva

 Yenişehir Belediyesi Spor kompleksinde yaklaşık 3 aydan bu yana devam eden Okullar arası futbol, voleybol, basketbol, futsal, masa tenisi ve satranç branşlarında gerçekleştirilen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek. 





   Yenişehir Gençlik Spor Müdürü Ahmet Kaya, Futbol, futsal, voleybol, basketbol, satranç ve masa tenisi branşlarında düzenlenen turnuvanın artık sonuna gelindiğini belirterek, ‘Ay sonu itibari ile tamamlanacak olan turnuva Kaymakamımız Suat Seyitoğlu’nun emirleri ile gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz turnuvamıza 2 binin üzerinde kız ve erkek öğrencimiz katıldı. Centilmence geçen müsabakalarda dereceye giren öğrencilerimiz için ayrı bir ödül töreni yapılacak. Turnuvaya emek harcayan herkese ve katılım sağlayan okullarımıza teşekkür ediyorum’ dedi






   Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, ‘Bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Biz her fırsatta 15 Temmuz’u unutmayacağız unutturmayacağız diyoruz. Bu tür etkinliklerle sık sık gündemde tutacağız. İkincisini yaptığımız bu turnuva da bu anlamda çok yararlı oldu. 15 Temmuz ihanet gecesi Türkiye’nin dönüm noktalarından birisi olmuştur. Burada şehit düşen evlatlarımıza çok şeyler borçluyuz. Bu turnuvaya katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür etkinliklerimizi artırarak devam ettireceğiz’ dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.