SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'de arazi yollarında düzenleme

Büyükşehir Belediyesi ile Yenişehir Belediyesi arazilere ulaşımda kullanılan yollarda düzenleme çalışmaları yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2022 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2022 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'de arazi yollarında düzenleme

61 KÖY 4 MAHALLE
Yenişehir Belediyesi son olarak Karacaali Köyü'ne, Büyükşehir Belediyesi de Söylemiş Köyü'ne geçti. Çalışmalarda 61 köyün yanı sıra ilçe merkezine bağlı Çayır, Kurtuluş, Gündoğan ve Tabakhane mahallelerinin arazi yolları da düzenlenecek.

 
BÜYÜKŞEHİR'LE ORTAKLAŞA ÇALIŞMA
Kış koşullarında bozulan arazi yollarını düzenleme çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi'nin ekipleriyle başlandığını belirten Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, "Greyderlerin çalışabildiği her noktaya ulaşarak gerekli düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor" dedi.
 


"ULAŞIM KONFORU ARTIYOR"
Düzenleme çalışması yapılan ancak yağmur yağışıyla yer yer bozulmalar olan arazi yollarında tekrar çalışma yapıldığını vurgulayan Başkan Aydın, "Köyler arasında bağlantıyı da sağlayan arazi yollarında ulaşım konforu bu çalışmalarla daha da artıyor" diye konuştu.
 

 
Büyükşehir Belediyesi ile Yenişehir Belediyesi'nin ortaklaşa çalışmasıyla ilçenin kırsal bölgelerindeki arazi yolları düzenleniyor. Çalışmaların yaz ayları boyunca süreceğini belirten Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, "İş makinelerimizin ulaşabildiği her nokta, düzenlenip daha konforlu ve güvenli bir ulaşım için elden geçiriliyor" dedi.
Yenişehir Belediyesi son olarak Karacaali Köyü'nde çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Başkan Aydın, "Büyükşehir Belediyesi de Söylemiş Köyü'ne geçti. Çalışmalarda 61 köyün arazi yolları var. Bu arada ilçe merkezine bağlı 3 mahalleye bağlı arazilerin yollarında da çalışma yapıyoruz. Çayır, Kurtuluş, Gündoğan ve Tabakhane mahallelerinin arazi yolları da düzenlenecek" diye konuştu.
Arazi yollarının kış koşullarından olumsuz etkilendiğini anlatan Başkan Aydın, çalışmaların yaz ayları boyunca devam edeceğini kaydetti. Başkan Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: "Kış koşullarında bozulan arazi yollarını düzenleme çalışmaları tarımsal faaliyetlerin sürdüğü sezon boyunca devam edecek. Düzenleme çalışması yapılan ancak yağmur yağışıyla yer yer bozulmalar olan arazi yollarında tekrar çalışma yapılıyor. Bunların yanı sıra sadece arazilere değil köyler arasında bağlantıyı da sağlaması bu güzergâhlardaki çalışmaların önemini artırıyor."
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.