SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Cumhur İttifakı’nın etkinliği ilçelilerden yoğun ilgi gördü YEDİYOL MEYDANI’NDA MAHALLE BULUŞMASI

Cumhur İttifakı’nın Yenişehir Yediyol Meydanı Halk Buluşması’nda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, ilçeye hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 15:49
Kaynak: HAKAN YİĞİT
Yenişehir Cumhur İttifakı’nın etkinliği ilçelilerden yoğun ilgi gördü    YEDİYOL MEYDANI’NDA  MAHALLE BULUŞMASI

GÜÇLÜ LİDER GÜÇLÜ TÜRKİYE

Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, ilçenin güçlü liderle güçlü Türkiye’nin yoluna devam etmesi gerektiğini belirtip adaylarına destek çağrısında bulundu.

TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFİ

Bir hedef olmadan çıkılan yolda konulan kurallarla başarılı olunamayacağını vurgulayan Milletvekili Aydın, “Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı hedefi koydu. Biz baştan hedefimizi koyduk. Dedik ki biz bu asra Türkiye Yüzyılı diyoruz” diye konuştu.

“SEÇİM BAŞARISINA İNANIYORUZ”

Seçimden başarıyla çıkacaklarını, ardından 4 yıl boyunca seçim yapılmayacağını hatırlatan Milletvekili Aydın, “Türkiye’nin şaha kalkacağı bir dört yıl olarak tarihe geçecek. Merkezi idare, cumhurbaşkanlığı sistemi ve mahalli idareler senkronize bir şekilde ülkeyi şaha kaldırırız” dedi.

“ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA

İMZA ATACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Davut Aydın da “1 Nisan sabahından itibaren kolları sıvayıp yeni proje ve yatırımlarla Yenişehir’imizi üretim ve kalkınmada alanında Türkiye’ye model bir ilçe haline getireceğiz. Sosyal belediyecilik başlığında geçen dönemde olduğu gibi yine önemli çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

Yenişehir’de Cumhur İttifakı Adayı Davut Aydın’a ve Bursa Büyükşehir’de Alinur Aktaş’a destek çağrısında bulunan Milletvekili Aydın, “Biz de adaylarımızı en güçlü şekilde desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Davut Aydın, Yediyol Meydanı Mahalle Buluşması’nda projelerini anlattı.

Yediyol Meydanı Mahalle Buluşması’na MHP İlçe Başkanı Arif Eren, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İleri,yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: HAKAN YİĞİT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.