SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Belediyesi’nden 23 Nisan Etkinliği

Yenişehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında folklor ekibi halk oyunları gösterisiyle 23 Nisan Halk Konseri düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 14:07
Kaynak: MUSTAFA EFE
Yenişehir Belediyesi’nden 23 Nisan Etkinliği

Derviş Eroğlu Bulvarı’ndan başlayan yürüyüş Millet Bahçesi’nde sona erdi. Burada önce Yenişehir Belediyesi Folklor Ekibinin halk oyunları gösterisi ilgiyle izlendi. Halk konserinde ise sanatçılar Esra Erduvan, İpek Şıvgın ve Ulaş Balcı sahne aldı. Etkinliğe yoğun ilgi gösterildiğini belirten Belediye Başkanı Ercan Özel, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilen bu bayramda, ulusal egemenliğimizin ve cumhuriyetimizin değerlerini hep birlikte yüceltmeye devam edeceğiz. Hepimizin bayramı kutlu olsun!” dedi.

Yenişehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında folklor ekibi halk oyunları gösterisiyle 23 Nisan Halk Konseri düzenledi. Derviş Eroğlu Bulvarı’ndan başlayan yürüyüş Millet Bahçesi’nde sona erdi. Burada önce Yenişehir Belediyesi Folklor Ekibinin halk oyunları gösterisi ilgiyle izlendi. Ardından halk konseri başladı. Halk konserinde sanatçılar Esra Erduvan, İpek Şıvgın ve Ulaş Balcı sahne aldı.

Çocukların aileleri ve tüm Yenişehir halkıyla birlikte coşku içerisinde kutlayacağı programa yoğun ilgi gösterildiğini belirten Belediye Başkanı Ercan Özel, “Etkinliklerle dolu bir geceyi çocuklarımızın bayram coşkusunu hep birlikte yaşadık. Renkli bir kortej yürüyüşüyle başlayan programımız, Millet Bahçesi'nde büyük bir halk konseri ile devam etti.Çocuklarımızla beraber 23 Nisan'ı büyük bir coşku ile kutladık” dedi.

Başkan Özel şunları kaydetti: “TOKİ Ortaokulu Bandosu eşliğinde gerçekleştirdiğimiz kortej yürüyüşü, ilçemizin caddelerini neşeyle doldurdu. Yürüyüşümüzün ardından Millet Bahçemizde düzenlenen mehter takımı gösterisi, folklor gösterileri ve halk konseri ile kutlamalarımıza devam ettik. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu ve doyasıya eğlendiklerini görmek, bu özel günün anlamını daha da derinleştirdi. Çocuklarımızın bu anlamlı gününde onları yalnız bırakmayan İlçe halkımıza teşekkür ederim.  Yoğun katılımınız ve coşkunuz, kutlamaları unutulmaz kıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!  Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilen bu bayramda, ulusal egemenliğimizin ve cumhuriyetimizin değerlerini hep birlikte yüceltmeye devam edeceğiz.

Hepimizin bayramı kutlu olsun!

Nice Bayramlara!”

Kaynak: MUSTAFA EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.