SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Belediye Başkan adayı Sadi Aktaş: “ÇİFTÇİ VE ÇEVRE DOSTU PROJELERİMİZ HAZIR”

Seçim çalışmalarını değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Sadi Aktaş, farklı bir belediyecilik anlayışı sergileyeceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 12:57
Kaynak: KAAN KOÇAK
Yenişehir Belediye Başkan adayı Sadi Aktaş: “ÇİFTÇİ VE ÇEVRE DOSTU  PROJELERİMİZ HAZIR”

 Sorumluluklarının farkında olduklarını söyleyen Aktaş, çiftçi ve çevre dostu projelerle çevre kirliliği ve küresel ısınma gibi bir gerçeğe dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Kooperatif, oda, birlik, dernek gibi sivil toplum kuruluşlarının projelerini de değerlendireceklerinin altını çizen Aktaş,  “Öncelik sırasına göre hayata geçireceğimiz projelerimizle ilçemize hizmet edeceğiz. Şahıslarla, dedikoduyla, karalamayla işimiz yok.

Yenişehir’in yüzde 75’inin tarım ve hayvancılıkla geçimini sağladığını vurgulayan Aktaş, “Sürdürülebilir bir tarım ve hayvancılık ilçemizde mümkündür. Gençlerimiz tarımdan uzaklaştılar. Gençlerimiz tekrar üretim olanaklarına kavuşacaklar. Böylece ilçe esnafımız da para kazanacak. Köyden kente göç de böylece azalacak”diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Sadi Aktaş, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Farklı bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğini belirten Aktaş, “Sorumluluklarımızın farkındayız. Çiftçi ve çevre dostu projelerimizle çevre kirliliği ve küresel ısınma gibi önümüzde duran bir gerçeğe farkındalık yaratmak istiyoruz” dedi.

“Sözde değil özde engelsiz yaşam projelerimizle engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamımıza ve ekonomimize katma değer üretmeleri noktasında desteklerimiz olacak” diyen Aktaş şunları kaydetti: “Farklı bir görev anlaşımız olacak. Öncelikle Kent Konseyi’ni işlevsel hale getireceğiz. Ne kadar sivil toplum kuruluşu, kooperatif ve birlik varsa onların projelerini de değerlendireceğiz. Projeleri öncelik sırasına göre hayata geçireceğiz. Temiz siyaset yapacağız. Şahıslarla, dedikoduyla, karalamayla işimiz yok. Bugüne kadar gelmiş geçmiş belediye başkanlarımıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Onların yaptıkları hizmetleri takdir ettik, eksikliklerini ise halkımız değerlendirecek. İlçemize 3 katlı bir otoparktan modern bir mezbahaya kadar birçok projemiz hazır. Ticaret Borsası’yla birlikte işleteceğiz. Ticaret Odamızın da katkıları alacağız. Çiftçi dostu belediyecilik hedefliyoruz. İlçemizin yüzde 75’i tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlıyor. Sürdürülebilir bir tarım ve hayvancılık ilçemizde mümkündür. Gençlerimiz tarımdan uzaklaştılar. Gençlerimiz tekrar üretim olanaklarına kavuşacaklar. Böylece ilçe esnafımız da para kazanacak. Köyden kente göç de böylece azalacak.”

Kaynak: KAAN KOÇAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.