SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaymakam Rahmi Köse'den 15 Temmuz mesajı

Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Kaymakam Köse mesajında şunları kaydetti;

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2023 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2023 21:02
Kaynak: ERTAN ADANA
https://www.yenisehiryorem.com/
Kaymakam Rahmi Köse'den 15 Temmuz mesajı

Üzerinde yaşadığımız topraklar, şanlı tarihi boyunca nice ihanet ve badireye göğüs germiş olan milletimizin onurlu mücadelesine şahit olmuştur. Aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi bir kez daha; özgürlüğüne, bağımsızlığına, milli iradeye, ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelere karşı vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze almıştır. Türk milleti bir kez daha destan yazarak kazandığı “Demokrasi Zaferi” ile tüm dünyaya millet olma dersi vermiştir.

15 Temmuz gecesi,milli iradeye ve demokrasiye bağlı emniyet güçlerimiz ve kahraman askerlerimizin cansiperane direnişi ile topyekûn sokaklara dökülen, elinde ay yıldızlı bayrağıyla kendini kurşunlara tanklara karşı siper eden, işgale karşı sonuna kadar direnerek kanındaki asil ruhu gözler önüne seren aziz milletimizin duruşu sayesinde hain girişim hedefine ulaşamadan engellenmiştir.

Bu anlamda; ülke ve toplum tarihi açısından bir dönüm noktası olan 15 Temmuz’da; Türk Milleti’nin varlığına, istikbaline ve inançlarına ağır bir darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper eden demokrasi şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor; kahraman gazilerimize sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum."

HABER:ERTAN ADANA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.