SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Ercan Özel, projelerini açıkladı

İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Ercan Özel, Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı’nda projelerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 10:52
Kaynak: HAKAN YİĞİT
İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Ercan Özel, projelerini  açıkladı

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki toplantıya İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Türkoğlu, Milletvekili Hasan Toktaş, İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu ve partililer katıldı. Özel yaptığı sunumda projelerinden örnekler verdi.

İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Ercan Özel’in projelerinin anlatıldığı toplantı partililerden yoğun ilgi gördü. İlçe köyleri ve merkez mahallelerinde yaşayan Yenişehirlilerin sorunlarının çözümü için çaba sarf ettiğini belirten Özel, “Halkımızın sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Bize ulaşan her yardım sesine ilk koşan biz olduk” dedi.

Yenişehir’in iyi yönetilmediğini savunan Özel, “İyi insanlar, ehil insanlar, ilçemizdeki eksiklikleri giderecek” diye konuştu.

İlçe Başkanı Ahmet Gürsoy, “Daha çok gönüle gireceğiz, daha çok çalışacağız, Güneş 31 Mart’ta daha parlak doğacak” derken, İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu da “Salona bakınca, Yenişehir’in kararını verdiğini görüyorum. Ercan Özel kardeşimiz yıllarca Yenişehir’i daha yaşanılabilir yapabiliriz diye ilmek ilmek ördü” dedi.

“Ercan Özel’in insanlara yaklaşımını, tecrübelerini biliyorum” diyen Milletvekili Toktaş da Özel’in sorunlarla ilgili yaptığı girişimleri anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Türkoğlu da şunları kaydetti: “Daha muhalefetteyken gecesini gündüzüne katan bir siyasi parti ve belediye başkan adayı var. Yenişehir’in makus talihini değiştirmek için oylarınıza, teveccühlerinize talibiz.”

Kaynak: HAKAN YİĞİT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.