SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti'den Romanlar Derneği'ne ziyaret

14 Mayıs seçimlerine doğru, siyasi partilerin sivil toplum kuruluşları ziyaretleri de artarak sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2023 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2023 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
İYİ Parti'den Romanlar Derneği'ne ziyaret

HABER / KAAN KOÇAK

 Son olarak İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Hasan Toktaş, İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Romanlar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyareti değerlendiren Özel, "Yıllardır acı ve mutlu günlerinde yanlarında olduğumuz dertlerine derman olmak için mücadele ettiğimiz kardeşlerimin ve büyüklerimin bizlere olan samimi ilgi ve alakası dolayısıyla ziyadesiyle onurlandık" dedi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Hasan Toktaş, İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Romanlar Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette son derece sıcak bir ilgiyle karşılandıklarını belirten Özel, "Yıllardır acı ve mutlu günlerinde yanlarında olduğumuz dertlerine derman olmak için mücadele ettiğimiz kardeşlerimin ve büyüklerimin bizlere olan samimi ilgi ve alakası dolayısıyla ziyadesiyle onurlandık. Sadece seçim dönemlerinde hatırlanan Roman kardeşlerimizin, İYİ Parti iktidarında pozitif ayrımcılığa tabii tutulacağını eşit, adil ve insan odaklı yönetim anlayışı ile değer göreceklerini özellikle ifade ettik. Derneği hınca hınç dolduran bizleri gönüllerine basan başta dernek başkanımız değerli kardeşim Şükrü Ülgen olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve her biri birbirinden kıymetli ve can olan tüm Roman kardeşlerime kucak dolusu sevgi saygılarımı sunuyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.