SON DAKİKA
Hava Durumu

EN UCUZ RAMAZAN PİDESİ YESAŞ’TAN

Yenişehir Belediyesi'ne ait YESAŞ, 300 gramlık ramazan pidesini 4 liradan satışa sunacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2022 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2022 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
EN UCUZ RAMAZAN PİDESİ YESAŞ’TAN

SATIŞ BÜFELERİNDE DE PİDE SATIŞI YAPILACAK
Yenişehir Belediyesi'nin iştiraki Yenişehir Ekmek Sanayi Anonim Şirketi (YESAŞ) ramazan ayı boyunca 300 gram ramazan pidesini 4 liradan vatandaşlara ulaştıracak. Vatandaşlardan ramazan pidelerini YESAŞ’ın üretim yaptığı iki fırının yanı sıra ilçenin değişik yerlerinde bulunan satış büfelerinden de temin edebilecek.

 
"EN YÜKSEK GRAMAJ EN UYGUN FİYAT"
Bursa ve ilçelerinde satışa sunulacak pidelerin içinde fiyatları karşısında, YESAŞ ekmek fırınlarında üretilecek pidenin bölgenin en yüksek gramaj ve en uygun fiyata sahip ramazan pidesi olma özelliğini taşıdığını belirten Başkan Aydın, "Sevdamız Yenişehir için vatandaşımızın yanındayız" diye konuştu.

"EKMEK ÜRETİMİ DEVAM EDECEK"
Geçen ramazan ayında olduğu gibi yine gramajı en yüksek, fiyatı en düşük pideyi vatandaşın sofralarına götürmekten çok mutlu olduklarını belirten Aydın, "Ramazan ayı boyunca diğer ekmeklerimizin de üretimi devam edecek, pide ve ekmeklerimiz YESAŞ fırınlarıyla satış büfelerinde de satışa sunulacak" dedi.
 

Yenişehir Belediyesi iştiraki Yenişehir Ekmek Sanayi Anonim Şirketi (YESAŞ) ramazan ayı dolayısıyla 300 gram Ramazan pidesini 4 liradan vatandaşlarına ulaştıracak. Ramazan pideleri YESAŞ’ın üretim yaptığı iki fırının yanında ilçenin değişik yerlerinde bulunan satış büfelerinde de vatandaşlara sunulacak.
Bursa ve ilçelerinde satışa sunulacak pide fiyatları karşısında,  Yenişehir Belediyesi iştiraki YESAŞ ekmek fırınlarında üretilecek pide bölgenin en yüksek gramaj ve en uygun fiyata sahip ramazan pidesi olma özelliğini taşıyor. 
“Görev geldiğimiz günden bu yana Sevdamız Yenişehir için, vatandaşımızın yanındayız” diyen Başkan Aydın, “Geçen ramazan ayında olduğu gibi yine gramajı en yüksek, fiyatı en düşük pideyi vatandaşımızın sofralarına götürdüğümüz için çok mutluyuz. Bursa ve ilçelerinde satışa sunulacak olan pide fiyatlarına karşın Yenişehir Belediyesi iştiraki Yenişehir Ekmek Sanayi Anonim Şirketi tarafından üretilecek 300 gram ramazan pidesini 4 liradan satışa sunacağız” şeklinde konuştu. Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “Ramazan ayı boyunca diğer ekmeklerimizin de üretimi devam edecek, pide ve ekmeklerimiz YESAŞ’ın üretim yaptığı iki fırının yanında ilçemizin değişik yerlerinde bulunan satış büfelerinde de vatandaşlara sunulacak” dedi.


 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.