SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhur İttifakı’ndan Yenişehir Çıkarması

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programının ardından Gençlik Buluşması’na katılan konuklar, kafe ziyaretlerinin ardından Yolören Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 13:47
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cumhur İttifakı’ndan Yenişehir Çıkarması

PROJELER ANLATILDI

Kapalı Pazar Alanı’ndaki iftar programında yapılan konuşmalarda 31 Mart’taki yerel seçimleri değerlendirildi. Ardından Gençlik Buluşması’nda gençlerle bir araya ya gelinip 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde yapılan çalışmalar ve yapılacak projeler anlatıldı.

“PAYLAŞTIKÇA BEREKET ARTAR”

Ramazan ayının bereketini hem sofralarda hem de kalplerde yaşamaya devam ettiklerini belirten Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “Bu mübarek gecede Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemizde düzenlenen halk iftar yemeğinde hemşerilerimizle bir araya geldik. Bizlere sofralarımızı paylaştıran ve paylaştıkça çoğalmanın verdiği bereketi yaşatan Allah’a şükürler olsun” dedi.

“HALKIMIZLA BİRİZ BERABERİZ”

Cumhur İttifakı’nın üyelerinin son durağı Yenişehir Yolören Köyü oldu. Yolören Köyü’nde yapılan konuşmalarda yerelde ve ülke gündeminde yer alan konular değerlendirilirken, önümüzdeki dönem için gerçekleştirilmesi planlanan projelerden örnekler verildi. Başkan Aydın, “Yolören Mahallemizde hemşerilerimizle biriz beraberiz, gönül gönüleyiz” dedi.

İftar programına eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, AK Parti İl Başkan Vekili Kamil Bayramiç, KAÇEP İl Başkanı Tuğba Şentürk Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İleri, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Saltık, BBB Başkan Vekili Ali Mersin, mahalle muhtarları, STK başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Davut Aydın, “Güçlü ve Büyük Türkiye'nin inşasında birlikte yol yürüdüğümüz Genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Samimiyet, muhabbet ve tükenmeyen enerjileri ile Türkiye Yüzyılı'nda gençlerle beraber daha çok koşacağız” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.