SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Özel kolları sıvadı

Çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Belediye Başkanı ErcanÖzel, “Şehrimizin Bursa ve Bilecik yolu girişlerindeki köprülerin yaklaşık yirmi yıldır yapılmayan korkuluk demirlerinin yapımına başladık. Bu iyileştirme çalışmalarıyla şehrimizin her bölgesinde halkımızın güvenliğini artırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 14:23
Kaynak: KAAN KOÇAK
Başkan Özel kolları sıvadı

Tabakhane Mahallesi Akdere Caddesi’nde kasis çalışmalarını inceleyen Özel sözlerini şöyle sürdürdü: “Tabakhane Mahallesi Akdere Caddesi’ndeki bu sorun için, yıllarca yazılı ve sözlü önergeler vermiştik. Onca trafik kazasına rağmen yapılmamıştı. İşte bu kasisleri yapmak bizlere nasip oldu” dedi.

Özel, Fen İşleri Müdürlüğü, YESAŞ ve Belediyeye ait Hayvan Pazarı’nı da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Özel, “Vatandaşlarımızın huzurlu ve rahat vakit geçirdiği alanlardaki aksaklıkların ve problemlerin giderilmesi konusunda her zaman titiz ve özverili çalışacağız” dedi.

Yerel seçimde Belediye Başkanı seçilen Ercan Özel belediyenin çeşitli birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulunup ilçenin bazı mahallelerinde çalışmalar başlattı. (SPOT)

Vatandaşların can ve trafik güvenliği için çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, “Şehrimizin Bursa ve Bilecik yolu girişlerinde bulunan ve yaklaşık yirmi yıldır yapılmayan şehir girişlerinde ki köprülerin, olmayan korkuluk demirlerinin yapımına başladık. Bu iyileştirme çalışmalarıyla şehrimizin her bölgesinde halkımızın güvenliğini artırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Teknik incelemeler kapsamında Kapalı Pazar Alanı’na giden Özel, pazar alanında eksik gördükleri ve vatandaşların ve pazarcıların talep edilen durumlarla ilgili incelemelerde bulunup değerlendirdiklerini ifade eden Özel, hem vatandaşların daha rahat alışveriş yapacağı, hem de pazarcı esnafının rahat satış yapacağı düzenlemelerin çalışmalarını pazarcı esnafıyla yapacakları istişareler sonrası başlatacaklarını kaydetti.

Tabakhane Mahallesi Akdere Caddesi’nde yola kasis yerleştirme çalışmalarını inceleyen Özel, “Halkımızın talepleri doğrultusunda Tabakhane Mahallesi Akdere Caddesine, yıllarca yazılı ve sözlü önergeler vermiştik. Onca trafik kazasına rağmen yapılmamıştı. İşte bu kasisleri yapmak bizlere nasip oldu. Daha önce ki dönemlerde önlemleri alınmadığı için bölgede yaşayan kazalarda maalesef küçük bir kızımız vefat etmiş, genç bir kardeşimizde felç kalmıştı. Mahallede oynayan çocuklarımızın yaptığımız çalışma sırasında bizlere gelerek teşekkür etmeleri ve boynumuza sarılmaları ne kadar ulvi bir iş yaptığımızı bir kes daha gözler önüne serdi. Mahalle ve bölge ayrımı yapmadan, tüm vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Belediyeye ait Hayvan Pazarı’ndaki eksikleri ve sorunları gidermek için çalışma başlattıklarını anlatan Özel şunları kaydetti: “Alandaki en büyük sorunlardan biri olan otopark sıkıntısı daha önce defalarca dile getirmemize rağmen çözüme kavuşturulmamıştı. Hemen ilgili birimlerimize gerekli talimatlarımızı vererek çalışmaları başlattık. Kurulacak ilk pazara kadar alanımıza bir otopark kazandırmış olacağız. Böylelikle çevre yolunda park etmenin ve kazaların önüne geçeceğiz. Diğer sorunları da bir an önce çözüp daha iyi bir pazar alanını hayvancı esnafımızın hizmetine kazandıracağız.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulunan Özel, “Çalışma arkadaşlarımızla tanışarak ve yaptıkları çalışmaları yakından gözlemledik. Yol bakımı, altyapı iyileştirmeleri, yeşil alan düzenlemeleri ve daha birçok alanda yapacağımız çalışmalarla, şehrimizin yaşam kalitesini artıracağız” diye konuştu.

Belediyenin iştiraki olan YESAŞ’a ziyarette bulunarak çalışanlardan bilgiler alan Özel, ayrıca vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Cumhuriyet Meydanı’ndaki elektrikle ilgili problemleri hızlıca çözdüklerini belirtti.

Kaynak: KAAN KOÇAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.