SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN AYDIN’DAN 2’NCİ DÖNEM PROJELERİ

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Davut Aydın, On Medya’da yayımlanan Bursa Gündemi Programında 5 yılda gerçekleştirdiği hizmetleri ve yeni dönem projelerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 10:53
Kaynak: KAAN KOÇAK
BAŞKAN AYDIN’DAN 2’NCİ DÖNEM PROJELERİ

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARI

Anadolu Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Orhan Efe’nin sorularını yanıtlayan Başkan Aydın, 2019’da ilkini açtıkları üniversiteye hazırlık kurslarında başarının giderek arttığına işaret etti. Aydın, öğrencilerin 4 yıllık fakülte, mimarlık, mühendislik, öğretmenlik kazandığı kurslara çevre ilçelerden de öğrencilerin geldiğini vurguladı.

170 AİLEYE SICAK YEMEK

İlçede basketbol, halı saha, spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu inşa ettiklerini anlatan Aydın, okul ve parklara masa tenisini götürdüklerini söyledi. 170 aileye 3 öğün sıcak yemek ulaştırıldığını ifade eden Aydın, bayram öncesi giyim yardımı yaptıklarını, erzak yardımlarının da sürdüğünü kaydetti.

İKİNCİ KIR DÜĞÜN SALONU

Kuracakları yaşlı bakım merkezinde yaşlıların kişisel bakımlarının yapılıp evlerine geri götürüleceğini belirten Aydın, Cihadiye Köyü yakınlarında 2’nci kır düğün salonunu inşa edeceklerini ifade etti. Aydın, sinema salonu ve kent müzesi inşa edeceklerini, park ve yeşil alanların artırılacağını sözlerine ekledi.

“GIDA OSB KATKI SAĞLAYACAK”

Bir gıda OSB’nin kurulmasının istihdama da büyük katkı sağlayacağını bildiren Başkan Aydın, yanı sıra bir ulusal marketin milyarlık yatırımını anlattı. Başkan Aydın, Yenigün Mahallesi’ne kurulacak kapalı pazar yerinin altyapısının tamamlandığını, Çayır Mahallesi’nde salı günleri kurulan pazarın yükünün azalacağını kaydetti.

9 ana başlık altında 21 ana 37 tane de sosyal proje hazırladıklarını belirten Başkan Aydın, “Önümüzdeki dönem daha çok çalışıp bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Davut Aydın, yeni döneme dair proje ve yatırımlarını On Medya’da Bursa Gündemi Programında değerlendirdi. Anadolu Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Orhan Efe’nin sorularını yanıtlayan Başkan Aydın şunları kaydetti:

“Göreve geldiğimizde başlattığımız üniversiteye hazırlık kurslarımızı sürdürüyoruz. Bu kurslara çevre ilçelerden öğrenci gençlerimiz de katılıyor. Salgın ve depremler gündemimize geldi. Zor bir dönemde görev yaptık ancak tüm enerjimizi halkımıza hizmete verdik. Sol elin verdiğini sağ el görmemeli. 170 aileye 3 öğün yemek gönderiyoruz. Vatandaşımız 80-85 yaşına gelmiş yemek yapamıyor, kimsesi yok. Bu durumda olanlara da yardımcı oluyoruz.

Kaynak: KAAN KOÇAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.