SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞARIYA ÖDÜL

Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin, “ Yeni Yıla Yeni Bir Dünyada Gir: MineCraft İle Kendi Dünyanı Tasarla” yarışmasındaki başarılarını Kaymakam Suat Seyitoğlu ödül vererek kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2017 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
BAŞARIYA ÖDÜL

 Microsoft,  Türkiye’nin STEM alanlarını desteklemek amacıyla, öğrencilere kodlamaya dayalı ve oyun temelli öğrenim araçlarıyla 21. Yüzyıl becerileri kazandırmak ve onların geleceğin dünyasına hazır hale getirmek maksadıyla,  Minecraft Eğitim Sürümü ve yeni Kod Oluşturucusu’nu kullanarak  yeni yılda öğrencilerin hayal ettikleri dünyayı tasarladıkları “ Yeni Yıla Yeni Bir Dünyada Gir: MineCraft İle Kendi Dünyanı Tasarla” yarışmasında dereceye giren Yanişehir Yusuf Ateş Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencilerini kabul eden Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.





 
 
 En iyi şekilde temsil etmişlerdir      
Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi, Türkiye’de toplamda 514 projenin katılım gösterdiği “ Yeni Yıla Yeni Bir Dünyada Gir: MineCraft İle Kendi Dünyanı Tasarla” yarışmasına 3 projeyle katılmış ve derece alarak 21 Aralık 2017 tarihinde Perşembe günü İstanbul’da düzenlenen Microsoft Türkiye ödül töreninde hem Yenişehir’i hem de Bursa’yı  ulusal platformda en iyi şekilde temsil etmişlerdir.




 

Hediye verdi       
Derece elde eden Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi 6. Sınıf öğrencileri Furkan Efe Kobak, Muhammed Hamit Çiçek, Zeynep Necla Hacıhasanoğlu’nu, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu,  makamında kabul ederek, öğrencilerin eğitiminde emeği geçen öğretmenlere yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti ve dereceye giren öğrencileri elde ettikleri başarılarından dolayı kutlayıp,  hediye verdi.
 
 
 
Gerçekten önemli başarı
Kaymakam Seyitoğlu, öğrencilerin elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirterek, ‘Bu öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerini kutluyorum. Gerçekten önemli bir başarı. İlçemizi ve Bursa’mızı en iyi şekilde temsil ettikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Bu tür başarıların ilçemizde artarak devam etmesini temenni ediyorum. Biz her zaman başarıyı ödüllendiriyoruz. Bu başarı umarım diğer okullarımıza da örnek olur. İlçemizde son yıllarda eğitim kalitesinin artması bizleri memnun ediyor. İnşallah Yenişehir bu başarılarını katlayarak artırır’ dedi.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.