SON DAKİKA
Hava Durumu

Yazıklar olsun size

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2018 21:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 21:52
Sevgili okuyucularım.
Son günlerde Prof. Mustafa İslamoğlu ile Cübbeli Ahmet hoca arasında çok utanç verici ve aynı zamanda  kirli bir tartışma başladı.
Bu iki sözde hoca ve sözde adam geçinen zatların sosyal yapıları incelenirse ikisi de ayrı ayrı farklı iki cemaatin önde gelenlerinden olarak bilinmektedir. Ayrıca her ikisinin de sempatizanları bir hayli fazladır. Türkiye’deki Müslüman ve yurtdışındaki Müslüman Türk Milleti’nin evlatları bu cemaatçi rantiyeciler tarafından parsellenmişler ve din adına aşırı şekilde sömürülmektedirler.
Mesela yurt dışında yaklaşık 7 milyona yakın insanımız vardır. Bunların 2 milyonunu kenara koyalım. 5 milyon insan her Ramazan’da kişi başı en az 10 Euro’dan fitre öder, zekatlar bunun dışındadır. 5 milyon çarpı 10 eşittir 50 milyon Euro. Türkiye’nin de 80 milyonunun 30 milyonunu bir kenara koyarsak kalır 50 milyon. Fitre tabanda 10 liradır. 50 milyon çarpı 10 eşittir 500 milyon lira. Zekatlar bunun dışındadır. Kurban paraları ve kefaret oruç bedelleri fidye yine bunların haricindedir. Adil edepli ve ahlaklı şekilde elimizin emrettiği üzere bu mali ibadet fakirler, yoksullar, miskinler, borçlular,  yolda kalmışlar, köleler, amiller ve “müclefatül kulüp” denilen Allah’ın emrettiği husus sınava verilirse her yıl takriben 160 bin fakire ev alınabilir ki, beş yılda Türkiye’de evsiz yoksul kalmaz.
Hiç utanmadan Allah’tan korkmadan bunca fakirin hakkını cebe indirenlerin neresi cemaat diye merak ediyorum. Yok efendim Müslümanlar namazı Yahudilerden öğrenmişmiş yok secde, rüku Tevrat’ta anlatılırmış. Ulan utanmaz hoca bozuntuları, Kur’an, Tevrat’ı da, İncil’i de içine alan İslam üzerine olan tek din değildir. Allah Resulü namazı da, orucu da, zekatı da, haccı da açık olarak ümmete öğretmedi mi? Sizin tasladığınız hocalık da dolaylı olarak ‘dinler arası diyalog’ ihanetinin kokuları var. Medeniyetler ittifakının kirli kalıntısı var. Dahası din adına gaflet, dalalet ve hatta hıyanet var. Allah aşkına şu Müslümanların şu gençlerimizin kanına girmeyin yeter artık bu cemaat oyunları, yeter artık bu sosyal hırsızlıklar, yeter artık din bezirganlığınız. Ya hayır konuşun ya da susun.
Kötü bir tarif ama bana göre din pazarlayanların durumu, kadın pazarlayanlardan daha kötü. Diyanet artık susmasın ve konuşsun. Allah korusun yeni 15 Temmuz’lar kaçınılmaz olur. Allahımız fırsat vermesin. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.