SON DAKİKA
Hava Durumu

VAY KATİLLER VAY ZALİMLER

Yazının Giriş Tarihi: 06.03.2022 13:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.03.2022 13:27
Kıymetli okuyucularım
Ne güzel söylemiş atalarımız "Nişandırı kaynatırsak olmaz şeker. Cinsini şey ettiğim cinsine çeker." Bunlar demokrasi, insan hakları, özgürlük derken bile dudakları arasında masum ve mazlum insanların kadın ve çocukların kanları vardır. Bunlar Stalinlerin, Leninlerin yaşayan hortlakları insanlığın yüz karasıdırlar. Ayıdan post olmadığı gibi bu kefereden dost olmaz. Rahmetli olan bir hocam Ruslar ve komünistler için "Bunlar Katarina'nın torunları" tabirini kullanıyordu. Kana doymayan emperyalist güçlerin perde arkası planları devam ediyor. Balkan Savaşları Birinci ve İkinci Cihan Harpleri incelenirse karşınıza şu korkunç manzara çıkar. I. Dünya Harbi'nde 16 ülke savaşmıştır. 1 milyar 170 milyon 735 bin insan savaştan etkilenmiştir. 65 milyon 600 bin asker fiilen savaşmıştır. 9 milyon 323 bin kişi ölmüş, 38 milyon 481 bin kişi kaybolmuştur. İnsanlık tarihinin en kanlı savaşı olan II. Dünya Harbi'nde 57 millet (ülke) savaşmıştır. 36 milyon insan can vermiştir. 6 Ağustos 1945 sabahı Hiroşima'da patlayan ilk atom bombası 66 bin kişinin ölümüne 40 bin kişinin yaralanmasına sebep olmuştur. Nagazaki'de patlatılan iki atom bombası ise 37 bin kişinin ölümüne 40 bin kişinin yaralanmasına sebep olmuştur. Olumsuz tesirleri hala devam etmektedir. Bu insan kasapları dünya sulh ve barışından ne istiyorlar diye sormak lazım.

Kıymetli okuyucularım
Burak şehitlerden sonra huzur dolu bir dünya beklenirken tam tersi oluyor. Dünya iki kutba ayrılıyor. Peşinden daha çok insan öldürecek yeni silahlar ve bombalar icat edildi. NATO, VARŞOVA PAKTI ve BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TEŞKİLATI gibi örgütlenmeler oldu. Ancak Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği Rusya öncülüğünde sanki üçüncü bir cihan harbi, yeni bir boğazlaşmanın hazırlıkları yapılıyor iması güçlendi. Yeni silahlarını ve bombalarını ikinci ve üçüncü Dünya ülkelerinin üzerinde bir kobay gibi denemek isteyen katiller arka planındaki hesaplarını devreye sokmaya başladılar.

Kıymetli okuyucularım
İşte şu anda uykularımızı kaçıran yüreklerimizi sızlatan Ukrayna-Rusya Savaşı ihanetin kıvılcımlarındandır. Dünya barışı, adı lider olan devlet başkanı olan smokinli katiller tarafından sabote edilmektedir. Bütün bu ihanetler olurken, Rene Dumont'un tabiriyle "Uçurumun kenarındaki dünya" diyor. Dünyamızda ve insanlığı tehdit eden yeni hastalıklar ve açlık tehlikesi söz konusudur. Dünya ekonomisine yön veren AET (Avrupa Ekonomik Topluluğu), UNESCO gibi kuruluşlar ve yardım teşkilatları (UNIÇEF) Afrika'da, Asya'da diğer bölgelerdeki açlık krizlerine çare olamamışlardır. Kitle ölümlerine göz yummuşlardır. İnsan kılıklı vampirler her yıl 60 milyon ton tahıllı hayvanlara verirken yüz binlerce çocuk açlıktan ölmektedir. Yere batsın bunların zenginliği, yere batsın bunların liderliği. Zavallı barış neredesin? Zavallı insanlık seni bekliyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.