SON DAKİKA
Hava Durumu

TÜRKİYE 15 TEMMUZ’A NASIL GETİRİLDİ

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2020 17:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 17:19
İhanet çetelerinin harekete geçtiği karanlık zaman dilimi. İkazlara, uyarılara aldırış etmeyen, raporlara inanmayan, yazılanları, çizilenleri dikkate almayan siyasetçiler ve politikacılar. İktidarda kalmak için verilen tavizler. Devletin içine sızan binlerce köstebek… Milletimizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetler, Emniyet teşkilatı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Kamu ve Özel Bankalar, Ticaret Bakanlığı velhasıl bütün Türkiye adeta kuşatılmış. Yaşananlara göz yuman gafiller. Örnekler çok açık “Muhtelif” toplantılarda sıkıca kullanılan bir söz. “Cumhuriyet idaresine, Cumhuriyet idaresi” diyenler, “Domuzların eve girmemesi için, ayıları kapıya nöbetçi tutacağız” diyenler. “Ta ki her ikisi de tesirsiz hale getirip, def edecek duruma gelinceye kadar dikkatli olacağız” diyenler. Bu çirkin ve hain ifadeler özellikle1974 yılından sonra devamlı olarak “Fetö” denilen kişi tarafından söylenmiştir. Siyasi şubelerin raporlarında onlarcası mevcuttur. Ancak hiç bir zaman dikkate alınmamıştır. 
  Süleyman Demirel, Turgut Özal, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz’dan alında Kenan Evren’e kadar tüm liderler ve partiler kullanılmıştır. 2002’den 2012’ye kadar, yani on yıl hatta on bir yıl AKP (AK Parti) iktidarda maalesef kullanılmıştır. 1980 İhtilali’nden sonra tutuklama emri çıkmasına rağmen, birçok komutan ve emniyet mensuplarının üst düzey yetkilileri “Fetö” denilen kişiyi kanatlarının altına almışlar ve korumuşlarıdır. İşin garibi ise nice üst düzey devlet adamlarının çocukları ve yakınları u örgütün açtığı özel kolejlerde, kontenjandan ücretsiz olarak okumuşlardır. Fakirlerin, yoksulların çocukları ise aidatlarını ödeyemedikleri için dışarıda kalmışlardır. 
  Sadece İzmir’de dört tane dershane olduğu için tüm birimler tarafından bilinmektedir. Ne hikmetse devletin yetkilileri bunlara hiç bir zaman dokunmamışlardır. Yıllar içerisinde bu kolejlerden mezun olanlar bir anda yükselmişler ve devleti yönetmeye başlamışlardır. Bel bel rüşvet yemişlerdir. Silah alma ruhsatının bile o günkü bedeli 3 milyardır. Neticede Türkiye 15 Temmuz 2016’lara bilinçli, olarak bir şekilde getirilmiştir. Malzeme olarak da mukaddes dinimiz kullanılmıştır. İnşallah aynı hatalara tekrar düşülmez.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.