SON DAKİKA
Hava Durumu

TÜRK MİLLETİ BU OYUNU BOZAR

Yazının Giriş Tarihi: 17.09.2021 15:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.09.2021 15:37
Kıymetli okuyucularım, bir zamanlar gündeme ihanet bombası gibi düşen bir kirli söz vardı. Ben o kirli ve alçakça söylenen sözü hiç unutmadım. Kara ve kızıl emperyalizmin ve siyonizmin uşakları ve yavşakları şöyle demişti, "10 yılda bir ihtilal darbe yaptınız ama memleketi Türkiye'yi Alparslan Türkeş ve arkadaşlarına teslim etmediniz" Başta Amerika olmak kaydıyla Batı'nın akıl hocaları ve onların yerli işbirlikçileri böyle seslenmiş lerdi. Bu alçak ifade 12 Eylül 1980 İhtilali’nden sonra konuşulmuştu. "Her türlü çileye sıkıntıya zulme rağmen kanımız aksa da zafer İslam’ındır" diyen ve canlarını feda eden Türk gençliği 4 bin şehit vermiş ama davasından fikirlerinden taviz vermemiştir. O dönemlerin Nurcu geçirenleri FETÖ'cüler Hümeyniciler sözde İslamcı geçinen akıncılar çeşitli cemaat mensupları liberal godoşlar ve diğerleri hatta MTB Milli Türk Talebe Birliği elemanları bile ihtilalden etkilenmemişlerdir. Çünkü bu grupların çoğu sisteme Cumhuriyet’e ve Atatürk'e karşı olan tipler de onun için şapkaya, yakalı gömleğe, kravata gavur icadı diyorlardı. Ben onların emanet kravatla on beş kişinin memurluk imtihanına girdiğini bilirim. Sonraki yıllarda bu ekibin bir kısmı muhafazakar geçinen siyasi partilerde yer almışlardır. İşte bu sebepten dolayıdır ki 1991 yılında Ertuğrul Yıldırım şu tespiti yapmıştır kanaatimizce sadece iktidarın değişmesi Türk-İslam ülküsünün gerçekleşmesi için yeterli değildir. Mücadeleyi milletimizle sürdürmek hedefe ulaştıracaktır. Bakınız Destanlaşan Ülkücü Hareket Sayfa 9 Önsöz Ertuğrul Yıldırım.

Kıymetli okuyucularım, emperyalistler ve siyonistler ortama ve vaziyete göre taktik değiştirmişlerdir. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi, ”Maskara mahluklar maskeli vicdanlar oyunlarına devam etmektedirler.” Elbette Türk milleti bu oyunları olup bitenleri takip ediyor. Ben bunu şu olaya benzetiyorum merhum Atatürk bir bayram sabahı Ankara'da Hacı Bayram Veli Camisi’ne gider bahçeler bile insanlarla doludur. Karton kağıt ve bezler üzerinde namaz kılanlar vardır. Vaaz yapan hoca, "Aziz cemaat bir günahkar Müslüman öldükten sonra kabrinde yedi başlı bir yılan azap görecektir" diyor. Atatürk yanındaki kılıç Ali'nin kulağına eğilerek, ”Sabretmek lazım bu saçmaları daha birkaç zaman çaresizlik sebebiyle dinleyeceğiz" diyerek hocanın anlattıklarını (masallarını) sonuna kadar dinlemeye devam etmiştir. Bak Kılıç Ali Atatürk'ün Hususiyetleri. Atatürk Kütüphanesi Sel Yayınları İstanbul 1955

Ben de diyorum ki milletimiz olan bitenleri çaresizlik içinde izlemektedir. Zamanı geldiğinde bu oyunu bozar. Çünkü son söz milletindir.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.