SON DAKİKA
Hava Durumu

Trump’a mektubum var

Yazının Giriş Tarihi: 28.01.2018 21:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.01.2018 21:54
Hello baykuş bakışlı bay Trump.
Ne oldu şu senin kiralık beslemelerine? Ne oldu köstebeklerin, engerek yılanların? Ne oldu akreplerin, solucanların? Hepsi de kazdıkları çukurları, menfezler, sığınakları terk ettiler. Tankların üzerinde, jetlerin içinde, topların üstünde “Ya Allah, bismillah, Allahu ekber” diyerek ‘bozkurt selamı’ ile Türk analarının, Türk babalarının ve bütün Türk Milleti’nin duasını isteyerek yüce Rabbimizden zafer niyaz eden Mehmetçikler dün Malazgirt’te, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de dedelerinin aksiyon haline getirdiği imanlarını onlarda aynı heyecan ve aynı imanla devam ettiriyorlar.
Bay Trump senin abdestsiz, imansız canilerin ve benzeri beslemelerin hangi silahı kullanırlarsa kullansınlar, sığındıkları deliklerden kaçmaya mecburdurlar.
Türk Mehmetçiği bilir ve inanır ki, “Dünyanın en şiddetli bombası ve en güçlü atomu insandır.” Her Mehmet bir bomba, bir atomdur. Bu itibarla seninkiler kaçmaya mecburdur. Mehmetlerin babaları, ağabeyleri de gerektiği an bir Mehmet’tir. Anaları, hanımları, kız kardeşleri de söz vatan ve istiklal olunca birer Asena, birer Ayşe Onbaşı ve birer Şehit Fatma’dırlar.
Ey baykuş bakışlı Trump,
İman aksiyon haline gelmeden bir işe yaramaz. Aksiyon halindeki imanın hedefi cennettir. Senin ve seninkilerin yeri ise dünyada iken bir miktar cenneti hayal etseler bile, geberip gittiklerinde sonları ateştir ve cehennemdir.
Ey emperyalizmin kiralık uşakları, dönün gittiğiniz uçurumdan. Namluları sizi kiralayan hain ağalarınıza çevirin… 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.