SON DAKİKA
Hava Durumu

TERÖRÜN SONUÇLARI VE MESULLERİ (4)

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2021 16:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 16:38
Türkiye'de 1865 ten 1923'e kadar 88 cemiyet ve dernek kurulmuş bunların 29 adedi siyasi parti  olarak faaliyet göstermiştir. 1923'ten itibaren 1999'a kadar yaklaşık 244 siyasi parti kurulmuştur. 2000 yılından 2020'ye kadar takriben 36 siyasi parti kurulmuştur. Geneline bakıldığında Türkiye'de son 162 yılda 368 adet Parti kurulmuştur. Bunların arasında çok sayıda çıkarcı, şöhret düşkünü, menfaatperest, vatan haini, iç ve dış düşmanlar vardır. Yabancıları yaltakçılık yapan bölücüler, terör odakları, satılıklar, milli ve manevi değerleri istismar eden beyintravestileri, komünistler, masonlar, şıhlar, seyitler, molalar ve din düşmanlarıyla Türklükten nefret eden soysuzlar mevcuttur. Abdülhamit Han'dan itibaren girişilen eylemler 31 Mart faciaları ve Osmanlı'nın yıkılışı Atatürk'ün başlattığı Milli Mücadele hareketi ve yeniden diriliş dönemi. Kurulan cumhuriyete tahammül edemeyenlerin ihanet ve isyanları. 1938'den itibaren atılan yanlış adımlar. Türk milletinin en duyarlı olduğu Mukaddes dinimiz İslam'a karşı girişilen olumsuz tavırlar. Sahneye baktığımızda görülen manzaralar ve siyasetçiler. Bunların arasında İsmet İnönü, Celal Bayar, Adnan Menderes, Ragıp Gümüş Pala, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan, Turgut Özal, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan vardır. 

 Ayrıca Hikmet Çetin, Deniz Baykal, Behice Boran, Doğu Perinçek, Hüsamettin Cindoruk, Necdet Calp, Erdal İnönü, Mustafa Timisi, Mehmet Ali Aybar, Kemal Türkler, İhsan Sabri Çağlayangil, Fehim Adak ve diğerleri.

Bunların haricinde biraz gerilere gidilirse, Kazım Karabekir Paşa, Dr. Adnan Adıvar, Rauf Orbay, Ali Fuat Cebesoy, Cevat Rıfat Atilhan, Turgut Sunalp, İmren Aykut, Mareşal Fevzi Çakmak ve Ferit Melenler karşımıza çıkar. Detaylara inmek ve tamamını öğrenmek için eski MHP Erzurum Milletvekili Rıza Müftüoğlu'nun yazmış olduğu Demokrasimiz ve Kralları adlı eserin 116. sayfasından itibaren 197. sayfaya kadar  incelenmesini tavsiye ederim.

Gelinen noktada terörün mesulleri ve terörü dikkate almayan gafiller sorgulanmamışlardır. Özgürlük narası atan cazgırlar adeta kurulmuşlardır. Her ikisinin de tesirsiz hale getirilip def edecek duruma gelinceye kadar 'Domuzun eve girmemesi için ayıya kapıyı nöbetçi tutacağız' diyenler birilerinin kanatları altında kurulmuştur. PKK denilen vatan haini, insan kasabı, kiralık hainlere karşı zamanında tedbirler alınmamıştır. Ayaklarına mahkemeler götürülmüştür. Habur Oslu, Dolmabahçe ve diğer görüşmeler İmralı'ya giden ve gönderilen elemanlar neticede kötü sonuçlar vermiştir. Bari bundan sonra aynı hataları düşünmesin. Üç beş oy için teröre ve teröriste prim verilmesin. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün siyasi rant uğruna milletimizi bölüştürme günü değildir. Terörün sonuçları Türk milletini yaralamıştır. Allah zalimlere hainlere fırsat vermesin.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.