SON DAKİKA
Hava Durumu

Terör ve gaflet

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2022 17:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2022 17:54
Kıymetli okuyucularım, terör denilen bela ve illet, cennet vatanımız Türkiye ve Müslüman Türk milleti için tam bir felaket halini almıştır. Dünü ile bugünü ile konu incelenirse Amerikan icazetli, İngiltere icazetli, İsrail(Yahudi lobileri) icazetli, İran icazetli; velhasıl beynelmilel Siyonizm icazetli terör odakları ve piyonları karşımıza çıkar. Terörle mücadele diyalogla, açılımla, saçılımla ve hamasi toleranslarla olmaz. Çünkü terörist kuduz köpek gibidir. Belki unutuldu yahut unutturuldu. Geçmiş yıllarda ezan okunurken arkadan doğru balta ile boynu kesilen din görevlilerimiz olmuştur. Nice öğretmenlerimiz vahşice öldürülmüştür. Nice masum yavrular haince katledilmiştir. Maraş, Sivas, Fatsa olayları unutulmamıştır. Hangi pencereden hangi gözlükle bakarsanız bakın bunların hepsinde Türk düşmanlığı vardır. Almanya’da, Irak’ta, Suriye’de ve Arabistan’da bunların çok örneklerini gördüm. Türk devletinden maaş alan Türkiye’nin pasaportunu taşıyan hatta ünvanı bilmem ne görevlisi olan satılmışların bırak, boş ver ilgilenme; Türk Devleti yıpransın, Diyanet yıpransın, din işleri cemaatlere kalsın dediklerini bilirim. Bunlar hem Cumhuriyete, hem Atatürk’e, hem de Türk kelimesine düşman tiplerdir. Fırsat buldukları anda ihanetlerine devam edeceklerdir. İşte Amerika’nın yeşil kuşak İslam projesi bunun açık örneğidir.
Kıymetli okuyucularım. Pkk, pyd, ypg gibi terör örgütlerini kimlerin beslediği malumdur. Rusya dahil hiçbir ülke Suriye’deki barındırdıkları teröristleri temizlemediler bilakis desteklerini artırdılar. Hem Suriye, hem Irak kendi sınırları içindeki teröristleri temizleyip yok etmelidirler. Ama etmiyorlar. İran dahil bölgede güçlü ve istikrarlı bir Türk devleti bunların hiçbirisinin işine gelmez. Beyin yıkama yöntemleriyle hatta bir zamanlar 3. Boyutlarda sır dünyalarında ve benzeri filmlerle gençliğimizi ibrotizma ederek(uyuşturarak) her şey Allahtan’dır diyerek giriştirdikleri ihanetler bellidir. Benim tabirimle sivri uçlar terör noktasında bir araya gelmektedirler. Kimi zaman dinimizi kullanarak kitabımıza Kuran yerine “kitabı Furkan” deme edepsizliğini göstermişlerdir. Kimi zaman bayrağımıza hakaret edip diğer bayraklarla ne farkı var ikisi de bez parçası değil mi hainliğini yapmışlardır.
Kıymetli okuyucularım, teröre karşı iyi niyet beslenmez. İnsani duygularla kuduz köpeklere sınırlar açılmaz. Şüpheci olmak şarttır. Bu kişilerle sınır kapıları açılmaz. Bunlara merhamet olunmaz. Hele güven hiç duyulmaz. Sığınmacı ayaklarıyla ülkemize kaç terör örgütü girdi belli değil. Peşmergelere de kapılar açıldığında aynı ihanetlerle karşılaşılmıştır. Tarihimiz bu ihanetlerle doludur. Bu hainlerin karşısında dik durmak, birlik olmak, basit ve cılız siyasi tartışmalardan uzak durmak lazımdır. Bunları anlamak için Türk askerinin Suriye’ye yaptığı hava harekatını hiç utanmadan İstanbul’da protesto etmeleri yeterlidir. İçimizde böyle nice hainler vardır. Sözün kısası Müslüman Türk milletinin yine Müslüman Türk’ten başka dostu yoktur. Bu bağlamda merhum Atatürk’ü iyi anlamak lazımdır. Bizi arkadan vuranlar iyi bilinmelidir.    
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.