SON DAKİKA
Hava Durumu

TBMM GAZİ MECLİS AÇIKÇA YIPRATILIYOR

Yazının Giriş Tarihi: 29.07.2021 15:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 15:47
Sevgili okuyucularım. Müslüman Türk milletinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi halkımız arasında Başka bir ifade ile Gazi Meclis olarak anılmaktadır. Türkiye'nin her bölgesinden daha doğrusu her ilinden nüfus yoğunluğuna göre tespit edilen sayıya göre seçilen milletvekilleri (milletin temsilcileri) başta yasama görevi olmak üzere anayasa ve ona uygun kanunlar çıkaran bir yetki ile donatılmışlardır. Ülkemizi en üst seviyede yönetecek olan hükümetin oluşturduğu en üst noktadaki kurumumuz hiç şüphesiz TBMM'dir. Ayrıca denetim görevini yapmakla yükümlüdür. Hangi siyasi parti olursa olsun çıkardığı milletvekili seçmene göre sorumludur. Çünkü millet asil onlar vekildir.
Kıymetli okuyucularım. 1938'den sonra Türk milletinin odak noktası olan Gazi Meclis zaman zaman istenmeyen hadiselerle muhatap olmuştur. Milletimiz bunları bertaraf etmesini bilmiştir. Çok partili döneme geçildiğinde Gazi Meclis asli hüviyetinden uzaklaşarak istenmeyen olaylara ve bırakılmıştır. 27 Mayıs 1960 ihtilalinden sonra siyasi parti tutkusu Gazi Meclis tutkusunun önüne geçmiştir. Sağcı, solcu, milliyetçi, komünist, dindar, muhafazakâr, Siyonist ve mason gibi söylemlerle Türk milleti ayrıştırılmış ve kutuplara bölünmüştür. Milletimizin vazgeçilmesi olan kutsalları istismar aracı olarak ve siyasi malzeme olarak istismar edilmiştir. Dilimiz, dinimiz, kültürümüz, kutsallarımız birileri tarafından siyasi malzeme gibi görülmüştür. Hizmet kapısı olarak tarif edilen siyaset maalesef rant ve menfaat kapısına dönüştürülmüştür. 12 Eylül 1980 darbesinden itibaren manzara daha da kötüye gitmiştir. Bütün bunlara rağmen Türk milleti Gazi Meclis'in kıymetini bilmiş ve onurunu korumuştur. Anavatan Partisi'nin iktidar oluşu ile tasvip edilemeyen hadiseler Gazi Meclisi'ni yıprattı. Gümrük kapılarında rüşvet, yolsuzluk, torpil ön plana çıktı. Neticede 2002'li yıllara geldik.
Kıymetli okuyucularım. Bir kere daha Müslüman Türk milleti Gazi Meclisi'nin milli ve manevi onurunu korudu. Milli iradeye dayanan demokratik hukuk devletine sahip çıktı. "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" şuuru ön plana çıktı. Ancak pusuda bekleyen maskeli tipler, rejim düşmanları aralıkları ortama tekrar kavuşmanın saltanatını sürdürmeye başladılar. Kürsüden yapılan namus ve şeref uğruna söz verilen yeminlere bağlı kalınmadı. Gaflet, dalalet gibi hatalar bir anda ihanete dönüştü. Neticede Türkiye 2016'daki alçak darbe girişimi ile sarsıldı. Türk milleti göğsünü siper ederek o hainlere fırsat vermedi. Temsil edildiği Gazi Meclisi'ni kapattırmadı. Son günlerde ekranlara gelen ve işimizi karartan yolsuzluk, rüşvet, torpil, soygun ve çok maaşlarla mafya elebaşlarından her ay para alan siyasetçiler eski ve yeni milletvekilleri pişmiş kelle gibi sırıtınca Gazi meclis yıpratıldı hatta kirletildi. Bir Allah kulu yetkili birisi Türk milletini aydınlatmadı. TBMM ‘inde hırsızlar rüşvetçiler mi var diye tartışmalar başladı. Sıkça söylenen beka ifadesi sanki birilerinin sefası oldu. Şahsen benim güvenim sarsıldı. Yere batsın böyle siyaset.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.