SON DAKİKA
Hava Durumu

Şu Ekümenik Rezaleti ve Sinsi Planlar

Yazının Giriş Tarihi: 23.08.2022 16:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.08.2022 16:35
Kıymetli okuyucularım.
15 Ağustos 2022 Pazartesi günü tv kanallarında tiksindirici bir haber izledik. Trabzonspor’u tebrik eden ve kendisine Trabzonspor forması hediye edilen Patrik’in hediye formasının arkasında kalın puntolarla yazılı Ekümenik ifadesi vardı. Geçmiş yıllara yolculuk yapar inceleme imkanı bulursanız “ABD’nin Ankara Büyükelçisi Erich Eklelman’ın şu ifadesine rastlarsınız. “Bu bir beyaz saray projesidir”. Belki bazı okuyucularımız bilmezler. Ekümenlik cihan patrikliği idealidir. Bu arada Rus Ortodox Patriği de Amerika’nın bu kirli planını reddederek şu tezi savunmaktadır. Ey fener patriği senin çok az bir cemaatin var. Birisi Cihan Patriği olacaksa o ben olmalıyım. Yani Rus Ortodox Klisesi olmalıdır. Çünkü onun bünyesinde 3 yüz milyon cemaat var diyor. Burada sahnelenen oyun şudur. Amerika Cihan Patrikliğini Rusya’ya kaptırmamak için ona(Bartholemeos’a sahip çıkıyor, yani onu sahipleniyor. Onu Abd’ye davet ediyor. Saraylarda ağırlıyor. Burada çok sinsi ve hain bir oyun oynanıyor. Rusya ile Abd Patrik üzerinden Ekümenik ayaklarına yatarak Türkiye Cumhuriyeti toprakları ve Türk Milleti üzerinde arka bahçe savaşı yapıyorlar. Tıpkı yıllardan beri Suriye’de, “Pkk” vasıtasıyla Türk mehmetçiğinin savaştırıldığı gibi.
Kıymetli okuyucularım.
Rus patriğinin Trabzonsporu ziyaretinde sergilenen görüntü Türk milletini üzmüştür. Çünkü önceki yıllarda verilen bir resepsiyonda Ekümenik Patrik Bartholemeos’un yüksek himayesinde tabiri kullanılmıştır. O dönemde Yeniçağ gazetesi’nde  konuyla ilgili kapsamlı bir haber çıkmıştır. Şimdi  çok hassas bir konuya dikkat etmek gerekiyor. Ekümenlik hem tarihi, hem de siyasi bir ünvandır diyenlerin gerçek gayeleri Bizansı hortlatmak ve İstanbul’da Vatikan tipi bir din devleti kurmaktır. Mesela Tansu Çiller’in Türkiye’nin başvurusunu kuvvetlendirmek için Fener Patriği Haham başı ve Ermeni Patriği’nden birer mektup istemişti. Fener patriği, Haham başı ve Ermeni Patriği’nden birer mektup istemişti. Fener patriği o mektubu Ekünemik sıfatı ile imzalamıştı. Çiller o imzayı görünce sessiz kalmış hiçbir şey yapmamıştı. Olduğu gibi Olimpiyat Komitesine vermişti.
Kıymetli okuyucularım. Burada düşünülmesi gereken ayrı bir olay şudur. Şayet Patriğe Ekümenik ünvanı verilirse, Diyanet İşleri Başkanına da Şeyhülislam demek gerekecekti. Çünkü ikisi arasında hiçbir fark yoktur. Konuyla ilgili Hürriyet gazetesinden Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök geniş yazılar yazmış ve haberler yapmıştır. Neresinden bakarsanız bakın hadise gaflettir. Elin adamı Kin kapısını devam ettiriyor. Allah korusun fırsat bulduğu anda o kin kapısında bir Müslüman din alimini(yetkili birisini mesela Diyanet İşleri Başkanını) aşmak için elinden geleni yapacaktır. Mekanı cennet olsun rahmetli Atatürk Patrikhane için bir fitne ocağı demiştir.
Artık uyanalım, kendimize gelelim.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.