SON DAKİKA
Hava Durumu

SAVAŞLAR VE İNSANLIK ALEMİNE MESAJLAR

Yazının Giriş Tarihi: 02.03.2022 18:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.03.2022 18:31
Kıymetli okuyucularım

Müslüman Türk Milleti'nin tarih boyu savaşlarla ilgili dünyaya verdiği mesaj şöyle sıralanmıştır.
1. Hiçbir millet kendi mutluluğunu insanlığın ızdırapları ve diğer milletlerin gözyaşları üzerine bina etmemelidir.
2. Kendi milletine efendi, diğer milletleri köle ve binek hayvanı sayan egoist ve şöven bir hareketin adı asla milliyetçilik değildir sömürücülük ve emperyalizmidir.
3. Mutlu bir dünya kur olmadıkça hiçbir millet mutlu olamaz milletlerin kaderi birbiri ile ilgilidir.
4. Şerefli bir insanlık camiası şahsiyet sahibi fertlerden ve kendi milli şuurları etrafında kümelenen ve işbirliği yapan çeşitli milletlerden ibarettir. O halde şahsiyetler güçlenmeli ve milletler var olmalıdır.
5. Şerefli bir millet ise kendi milletinin bütün milli şahsiyet ve meşru menfaatlerini korumak ile beraber kendini aynı zamanda insanlığın kurtuluşuna ve mutluluğuna memuru gören millettir.
6. İnsanlığı sömürmeye ve köleleştirmeye çalışan bütün 'şer' akımlara karşı yiğitçe meydan okuyan insanlık camiası, içinde samimi taraflar bulan ve sunduğu programa herkesten çok samimiyetle inanan ve her bakımdan güçlü bir millet gerçekten büyük bir millettir. Tarih Büyük Türk Milleti'nin bu misyonunu başarı ile yürütebilen ender milletlerden biri olduğunu ispat etmiştir.
7. İnsanlığa yaldızlı ve fakat sahte programlar sunarak onun arkasında egoizmlerini doyurmaya yönelen, parlak sloganlarla ve propagandalarla insanlığı aldatmayı alışkanlık haline getiren siyasi kadrolara da şahit olunmuştur. İnsanları ve insanlık alemini aldatmayı gaye edinen bu kadrolar er ya da geç bilinirler ve insanlığın nefretini kazanırlar. Gerçekten de buna layıktırlar.
8. Biz Müslüman Türk Milleti (Türk Milliyetçileri) olarak diyoruz ki fertlerin, zümrelerin ve milletlerin başına bela olan veya kesilen bütün sahte tanrılar, sahte ideolojiler yıkılmalıdır. Fertler ve milletler Allah'tan başkasına kulluk etmesinler ve boyun bükmesinler. Bütün insanlık, "Allah'tan başka Tanrı yoktur" diye haykırsın. İnsana ve milletlere zulüm etmeye çalışan ve kalkışan herkes ve her türlü hareketle onları temsil eden kadroları cezalandırılsın.
9. Bütün beynelminelci akımların arkasında bir art niyet vardır. Hiç bir şahıs ve millet haksızlığa ve zulme layık değildir. Zalimlere feda edilemez.
10. Milletleri ve milli şuuru çökertmek isteyen beynelminelci geçinen akımlarla mücadele etmek ve onların direncini kırmak şart olmuştur. Haksızlıklara zulümlere, istismara ve sömürüye karşı 'cihad' savaş fazilettir. Bunun için ciddi bir şekilde milliyetçi kadrolara ihtiyaç vardır. Ancak bu milliyetçilik sloganlardan ibadet olmamalıdır. Yabancı oyunları bozmanın yolu budur.
Bakınız S. Ahmet Arvasi - Türk İslam Ülküsü 2. Kitap, Sayfa 267-268
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.