SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖZÜ BİR SÖZÜ BİR ADAM MODELİ

Yazının Giriş Tarihi: 07.10.2019 19:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.10.2019 19:59
“Çocuklar biz Türk’üz ve Müslüman’ın. Müslüman adam demek, özünde sözünde bir olan adam demektir.” diyen hocamı binlerce defa rahmetle anıyorum. Bu üstün özelliği, bu formatı taşıyan ve muhafaza eden insanlara ne kadar muhtacız. Ecdadımızın yüz yıllar boyu süren saltanatında bu erdemden kaynaklanmıştır.
Evet, öz bir söz bir olursa her şey güzel olur. Öz bir söz bir olursa, namuslu geçinen namussuzlara yatakçılık yapanlar deşifre olur. Öz bir söz bir olursa yalancıların mumu söner, insanlar daha da güvende olur. Öz bir söz bir olursa 80 milyonun önünde yemin edenler bu yeminlerine bağlı kalırlar. Öz bir söz bir olursa namus ve şerefi üzerine yemin eden memurlar bu yeminlerine bağlı kalırlar. Dolayısıyla rüşvet ortadan kalkar. Yolsuzluklar, tecavüzler yok olur. “Her doğru her yerde söylenmez” diyenler münafıklığa, adaletsizliğe yatakçılık yapanlardır. Doğruları söylediği için İmam-ı azamlar şehit edilmiştir. Doğruları söylediği için nice dedelerimiz sürgüne gönderilmişlerdir. Sözü özü bir olduğu için nice kaç yiğitler kelle vermişlerdir. Şahadet şerbeti içmişlerdir. İslam âleminde sözü özü bir olan ilim adamlarına, hukukçulara ve de devlet adamlarına ihtiyaç vardır. Amerikan Emperyalizminin uşakları ve yavşakları Müslümanların başından uzaklaşmalıdır. Prens, Emir, Kral gibi unvanlarla saltanat süren zalimler def edilmelidir. Müslüman Türk milleti için lazım olan formatta sözü ve özü doğru olan liderlerin ve ekiplerinin varlığına duyulan ihtiyaçtır. Yolsuzlukların, torpillerin, adaletsizliklerin ve rüşvet borsalarının yok edilmesi için lazım olan kadro sözü ve özü bir olan kadrodur.
Değilse dindarmış, muhafazakârmış, liberalmiş, milliyetçiymiş sloganlarının yetersiz olduğunu toplum olarak gördük. Belediyelerin bile usulsüzlüklere nasıl alet edildiğine şahit olduk. Allah rızası diyerek soygun yapanlardan artık bıktık. Karşılıklı iftiralar bizi usandırdı. Paralı kalemlerin neler yaptığını birlikte gördük. Bir zamanlar bedava dağıtılan, devlet dairelerine mecbur edilen Zaman Gazetesi’nin marifetlerini birlikte yaşadık. Hala at izi ile it izini birbirine karıştıranlar var. Sonuç olarak çok acil şekilde özü bir sözü bir insanları kucaklamalıyız. Çünkü onlara çok ihtiyacımız var. Emanete ihanetin münafıklık olduğu bilinmelidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.