SON DAKİKA
Hava Durumu

Olmaz olsun böyle Milli Eğitim (3)

Yazının Giriş Tarihi: 28.09.2017 20:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 20:56
Sevgili okuyucularım. Eğitimle ilgili yazılacak o kadar çok şey var ki, bunların bir ya da birkaç makaleye sığması mümkün değil.
Benim merak ettiğim asıl konu şudur. Sormak istiyorum bir vatandaş ve bir dede olarak. Bu RTÜK denilen kurum ne iş yapar? Neyin eksikliğini ya da fazlasını sorgular. Ekranlara baktığımızda çizgi filmler belli, diziler belli, sosyal medya denilen rezalet bataklığı belli. Ahlak erozyonu belli ve namus tezgahları zaten belli. Bunun dünya literatüründeki adı "önce karıştır, sonra barıştır"dır.
Burada kastettiğim gerçek şudur. 10-12 yaşlarındaki kız ve erkek çocuklarımız daha o yaşlarda öpüşmeye başlarsa, 13-15 yaş arasında ise sotalı yerlerde buluşmaya, sevişmeye başlarsa, yapılan istatistiklere göre bu kız çocuklarının yüzde sekseninin bir kocayla hayat geçirmesi mümkün değildir. Erkeklerin çoğunluğu ise hovarda yaşamayı kendisine zevk edinir.
Bugün gelinen noktada boğulan, öldürülen genç kızlarımızın, cinsel tacize uğrayan erkek çocuklarımızın sayısını bilen var mı?
Biz sadece bildiklerimizi ve duyduklarımızı yazıyoruz. O halde hangi yetkili kurum bunların hesabını  soracak, sorusunun cevabı RTÜK değil midir? En iğrenç, en kirli diziler ekranlara yansıyor, şayet yapılırsa denetimlerin sonucunda çok cüzi para cezaları ya da ekran karartma cezalarıyla iş sonlanıyor. Yahu trilyonları kazanan, milyonlara hitap eden adamlara sizin yazdığınız cezaların neresi caydırıcı? Çerez parası oğlum onlar, diyenler için ne değişiyor ki?
Onun için Allah’ın Resulü şöyle buyuruyor: "Yönettiği, idare ettiği ve emri altındakileri kötülüklere ve günahlara sevk edenler deyyuslardır." Bakınız; Ahmed İbn Hanbel’in mesnedi.
Şimdi adama sen duygusuzsun desen, o da dava açsa ceza alırsın. Halbuki aslında tam bir katmerli deyyustur. Gel gör ki kime anlatacaksın.
Bu itibarla şu noktayı belirtmek istiyorum. Geçmişte paralelci yapılanmaya en büyük destek eğitimcilerden gelmişti. Yurt mu lazım, orası çok ahlaklı, orası çok ideal, namaz, niyaz hepsi mevcut. Yani karıştır ve barıştır metodu böyle işledi, cezasını çektik. Şimdi yine başladı, en iyisi de cemaatlermiş.
Yapmayın Allah aşkına biz ne zaman uyanacağız? Bence en iyisi vatanperver Müslüman Türk gençliğini şiar edenlerdir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.