SON DAKİKA
Hava Durumu

Nedeni bilinen alçak zalimler

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2023 18:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 18:04

Kıymetli okuyucularım.

Bu yazımı 3 gündür yatmakta olduğum Bursa Şehir Hastanesi’nden yazıyorum. Kaç gün yatacağım belli değil. Kaç gün burada kalacağımı bilemiyorum.

Hepinizden dua bekliyorum. Gönlüm isterdiki cumhuriyetimizin 100. Yılında onun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının aziz hatıralarından bahsedelim. Ancak “Lider geçinen devlet adamı diye lanse edilen insan kasapları” bu niyetimize engel oluyor. İnsan hakları diye lanse edilen şişirilmiş boş balon sözlerden ileri geçemiyor. Birleşmiş Milletler, Nato gibi Avrupa Birliği gibi kuruluşların amacından çoktan uzaklaştığı belli.

Beni kahreden “Tavşana kaç diyen, tazıya  tut diyen” sözde islam alemi. Kafir kafirliği yapacak, ancak “Rünomanü beynehüm. Eşiddoü” Allal küffa”

-Müminler kendi aralarında merhametli, kafirlere karşı cesur ve atılgan olurlar. İlahi mesajı çoktan unutulmuş, Ebu cahilin torunları işlevlerine devam ediyor.

Burada aklıma şu hadis geliyor. Muaviye oğlu Vezidi İstanbul’un Fethi için gönderir. Yezid İstanbulu fethedemeden yıllar sonra cennet mekan Fatih Sultan Mehmet fethi gerçekleştirmiş. Yezidin İslamlığını “Arapların bugünkü yaşayanları yapıyor. İsrail’e yatakcılık yapan, uşaklık yapan  “Vur kafir, vurda şehid olayım” diyen nefret verici bir anlayış. Medeni ve çağdaş bilinen alçaklarda bu gafleti fırsat biliyorlar. Esas çıban ve fitne başı Amerika denilen zalim. Birde onların piyonları. Artı ortadoğudaki öncü karakolları. Yazılacak söylenecek o kadar şey var ki.

Allah Türk milletini korusun ve yüceltsin. “Ne Mutlu Türküm diyene” diye haykıran Atatürk’ün mekanı cennet olsun, ona dil uzatan alçaklar Filistinli ana ve çocukları ibretle seyretsin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.