SON DAKİKA
Hava Durumu

Müslüman geçinen münafıklar

Yazının Giriş Tarihi: 12.11.2019 20:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.11.2019 20:55
Kuranı Kerim’de 16. sure ve 72. ayette münafıklardan bahsedilmektedir. Mesela “İnsanlardan inanmadıkları halde “Allah’a ve ahiret gününe inandık” diyenler de vardır.” Bakara suresi ayet 8.
“Allah, o münafıkların hiç şüphesiz yalancılar olduklarına elbette şahitlik eder.’’ Münafikun suresi ayet 1.
“Eyer savaşmayı bilseydik arkanızdan gelirdik dediler. Onlar o gün imandan çok küfre yakın idiler. Ağızlarıyla kalplerinde olmayanı söylüyorlardı. Oysa Allah içlerinde gizledikleri şeyi çok iyi bilmektedir.” Ali İmran suresi ayet 167.
Şanlı peygamberimizin münafıklarla ilgili yüzlerce mübarek sözü vardır. Münafıklar müşrik ve kafirlerden çok daha tehlikelidirler. Çünkü ateistmiş, putperestmiş, hristiyanmış, yahudiymiş bunlar bilinir ve tanınır ona göre de tedbir alınır. Ancak münafık dışından Müslüman, mümin geçinip, içinden inanmayan zehirli adamdır.
Allah’ın bilip, kulun bilmediği ve içini şeytanın, nefsin emrine veren samimiyetsiz insan. Aslında münafıklık bir Yahudi teşkilatı olarak kurulmuştur. El atmadığı fesat ve hile yoktur. Münafıklar dün olduğu gibi bugün de mevcuttur. Samimi olan Müslüman Türk milliyetçileri için ve Türk devleti için taşlatın arasında çalışan akreplerdir. Döneminde peygamberimiz bunların bütün hilelerini ve tuzaklarını biliyordu. Ancak harekete geçmiyordu. Sebebi ise hukuk delil istiyordu. Medine’de münafıkların lideri, reisleri Abdullah Bin Übey Bin Selül idi. Hazreti Musa’ya ihanet eden hain ruh, tabiri caizse hususi surette onda mayalaşan bir ihanet olmuştu. Irk haline gelen melun, şeytan bir oluşum. Çağımıza ve günümüze baktığımızda İslam alemini saran zehirli münafıklar, zehirli akrepler çoğalmıştır. Örnek gerekirse verelim. “Hastanın başında ağlayan, çırpınıp dövünen ana da merhametlidir. Elinde neşteri, sırtında beyaz gömleği ile sert ve sağlam adımlarla hastanın başucuna gelip canını acıtan doktor mu daha merhametlidir? Bu soruyu sormak lazım. Müslüman Türk Milleti’nin Türk Devleti’nin bu bağlamdaki şifası birlik ve beraberlikten geçmektedir. Siyasi ihtiraslar ve iktidar kavgaları hiç şüphemiz olmasın ki yerli ve yabancı münafıkların işine gelmekte, ekmeklerine yağ çalmaktadır.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.