SON DAKİKA
Hava Durumu

Münafıklar…

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2018 22:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2018 22:09
Sevgili okuyucularım…
Şerefle ölmeyi zilletle yaşamaktan daima önde tutan bir milletin evlatları olduğumuz için yüce Allah’ımıza binlerce defa hamd olsun.
Atalarımız “Mert düşman, namert dosttan daha iyidir” demişlerdir. Tarih boyu dünyanın en alçak adamları ikiyüzlü münafıklar olmuştur. Münafık tipler çok kere kafirlerden, putperestlerden yani ehli küfürden daha tehlikeli olmuşlardır.
Dinler tarihine bakarsak peygamberler silsilesi ve ciddi devlet adamları münafıkların şerrinden çok çekinmişlerdir. İşte dost ülkeler diye bilinen devletlerin tutum ve davranışlarını ibretle izliyoruz. Bu arada kendi içimizdeki münafıkların tutum ve davranışları ciddi manada içimizi yaralıyor.
Cennet mekân Akif diyor ya, “Üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam” diye. İşte soysuzların ardından zağarlık yapan katmerli soysuzlar dün olduğu gibi bugün de ihanetlerine devam ediyorlar.
Özellikle adı Müslüman olan ülkelerin bu tutumları bizi kahrediyor. Bir düşünsenize Amerikan canileri Irak’a girdiği zaman takriben iki milyon insanı katletmiştir. Bir iftar sofrasında yemek yerken haber kanallarından duyuran Iraklı kadınların feryatları hâlâ kulaklarımızdadır. O feryatlar şöyle idi: “Dünyaya sesleniyoruz. Sesimizi duyun. Ya bizi öldürün ya da doğum kontrol hapları gönderin. Amerikalı ve İngiliz hainlerin ….rini karnımızda taşımak istemiyoruz.”  Ben bu haberi dinleyince ağlayarak sofrayı terk etmiştim. Ve o geceki teravih namazında şaşırmıştım. Afganistan’a bakın manzara aynıdır. İşgal edilen diğer bölgelerin durumu da yürekler acısıdır. Onların getirdiği özgürlüğe, bağımsızlığa da tükürür geçeriz. Gelin görün ki Suudi Arabistan gibi Amerika’nın has uşağı olan fistanlılar o canilere “Amerika’nın melekleri” diye hitap ediyorlardı. Bunların tarihi şahsiyetleri ve tarihi misyonları gelişmemiş, devlet olma şerefine erişememiştir. Allah’ın resulüne bile tuzak kuran o Yahudi işbirlikçileri aynı oyunlarına torunları vasıtasıyla bugün de devam ediyorlar. Vatanperver Türk milleti olarak tam da kenetlenmenin, birbirimize bağlanmanın zamanıdır. Asla ve kat’a dolambaçlı yollarla, yuvarlak ifadelerle ortamı bulandırmaya çalışan münafıklara ilgi duymayalım. Ordumuza, Mehmetçiğimize, kınalı kuzularımıza dua edelim. Unutmayın yaşlı dedelerin, ninelerin, Allah’ın salih kullarının dualarına çok ihtiyacımız var. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.