SON DAKİKA
Hava Durumu

MEHDİYİ BEKLEYENLER-2

Yazının Giriş Tarihi: 20.06.2019 21:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.06.2019 21:20
Allah ile kul arasına kimsenin giremeyeceğini söyleyen bir dinin (islamın) mensubu olarak saçmalıklara ve küfür sayılan davranışlara nasıl rıza gösterilecektir. Yaratanla arasına papazları sokanı, günah çıkartanı, dinde aforoz yetkisi bulunan bir din anlayışıyla nerede, nasıl buluşacağız merak ediyorum. Tek gayeleri Hıristiyan olmayanları, Hıristiyanlaştırmak olan, şanlı Peygamberimizi peygamber olarak kabul etmeyen, Kur’an-ı Kerim’i son Kutsal Kitap olarak görmeyen, İslam dinini son din olarak asla kabullenmeyen bir anlayışla nasıl olurda birlikte hareket edilebilir. Nasıl olurda dinler arası diyalog ve ittifak ayakları ile gaflet çukurlarına düşülür. Kur’an-ı Kerim de olmadığı halde Hıristiyanların, Yahudilerin ve içimizde ki diyalogcuların birleştikleri tek ortak nokta Mehdi konusudur.
İşte örnek: Nur Külliyatının kaynaklarından olan Mektubatta 57. Mektubda şu ifadeler mevcuttur. “ Hadisi sahihle, Hz. İsa Aleyhisselamın geleceği ve Şeriatı İslami’ye ile amel edeceği “söylenmektedir. Tabiyyun Maddiyyun felsefesinden tevellüd eden bir Cereyanı Manrudana gittikçe ahir zamanda felsefi maddiye vasıtasıyla intişar ederek kuvvet bulup, Ulûhiyeti inkâr edecek bir dereceye gelir. İşte böyle bir sırada, o cereyan pek kuvvetli göründüğü bir zaman da, Hz. İsa Aleyhisselamın Şahsiyeti maneviyyasından ibaret olan İsevilik Dini zuhur edecek, yani rahmeti ilahiyyenin semasından nüzul edecek. Hali hazırda Hıristiyanlık dini o hakikate karşı tasavvi edecek, hurufattan ve tahrifattan sıyrılacak, hakiki İslamiyet ile birleşecek, manen Hıristiyanlık bir nevi İslamiyet’e inkılâp edecekti ve Kurana iktida ederek, o İsevilik şahsı manevisi, tabi İslamiyet matbu makamında kalacak. Dini hak bu iltihak neticesinde azim bir kuvvet bulacaktır. Dinsizlik cereyanına karşı ayrı ayrı iken mağlup olan İsevilik ve İslamiyet ittihat neticesinde dinsizlik cereyanına galebe edip dağıtacak.
Not: Bu mesajı anlamamak için saf olmak gerekiyor. Efendim bunları anlamak için ağabeyler devreye girebilir. Kimse kusura bakmasın ben anladım ve anladığımı yazacağım.
 
Devam edecek…..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.