SON DAKİKA
Hava Durumu

MEHDİ’Yİ BEKLEYEN SAPIKLAR (4)

Yazının Giriş Tarihi: 23.06.2019 21:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 21:22
Şimdi Müslümanların Mehdi ve Mesih fikri ile nasıl kandırıldığını birlikte görelim. Hıristiyanların, Yahudilerin, Evangelistlerin ve bizdeki diyalogcularla, ittifakçıların ılımı İslam ve hoşgörü tiryakilerinin üzerinde birleştikleri ihanetin nasıl planlandığına bakalım.
Eski Ahit kitabında adı geçtiği söylenen ‘’Armageddon Savaşı’’ kıyamet öncesi yapılan son savaş olacakmış. Bundan sonra kıyamet gerçekleşecekmiş. Bu ihanetlere göre Yahudilerin ve Evangelistlerin inançlarından biri de kıyamet öncesi Mescidi Aksanın yerine Süleyman Tapınağı’nın inşası ve İsrail’in vaat edilmiş topraklara kavuşmuş olmasıdır. Yani Armageddon’dan önce Yahudiler İsrail’de olmalıdırlar ve Kudüs’ü Mescidi Aksa’yı alarak seçilmiş insanlar olarak kıyamet koşulu olarak Orta Doğu’nun güvende olmasını temin edeceklermiş. İsa Mesih de yeryüzüne inecek dirlik ve düzeni sağlayacakmış. İşte insanoğlunun en basit ve en kolay şekilde kandırılması dinin istismarı ile mümkündür. Bu bağlamda Mehdi ve Mesih konusunda aldatılmaya ve kandırılmaya müsait olan Müslümanlar nasıl saptırılıyor bilmek lazımdır.
Mesela Nisan 2006 Jeopolitik Dergisi’nin 23. sayfasında yazar Aslan Bulut’un makalesinde çok ilginç bir alıntıya birlikte bakalım. ‘’İslamı çok iyi araştıran İngiliz strateji uzmanları yeni İslam tarikatları üretmeye başladı. Mürşidi olmayanın mürşidi şeytandır.’’ gibi şeytanca sloganlar uydurdular. İşte insanlar şeytanın mürşitliğinden korunmak için İngilizlerin kurdukları ve uydurdukları tarikatlara koştular. Bunun içinde İngiliz ve Yahudi ajanlarının kimsenin hayır diyemeyeceği bir güce ihtiyacı vardı. Evet, kimsenin hayır diyemeyeceği bir güç. İngiliz ajanlar Büyük Britanya’daki tüm senaryo yazarlarını toplayıp onlara amaçlarını ve politikalarını anlattılar. Arapların karakteri hakkında, zaafları hakkında ayrıntılı bilgiler verdiler. İngiliz senaristler dört yıllık çalışma ile bu işi bitirdiler. Kahpe bir şekilde bazı komutanlara En nebi veya El nebi şeklinde ifadelerle Arapları Türklere karşı kışkırttılar. Sonra da Cihadı mukaddes ilan ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.