SON DAKİKA
Hava Durumu

KONUŞSANIZA BAY İSLAMCILAR BAY İLGİLİLER

Yazının Giriş Tarihi: 31.08.2021 16:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.08.2021 16:30
Kıymetli okuyucularım
Konuşurken mangalda kül bırakmayanlar, ucuz palavra sıkanlar, laf ebeliği ile İslamı savunanlar niçin ve niye susuyorsunuz? Emperyalist ve siyonist odakların İslam'a kurduğu tuzakların dişlileri olmak sizi rahatsız etmiyor mu? Piyonları sülük çehreli oyunları sizleri hiç ilgilendirmiyor mu? Dünya genelinde bütün iletişim vasıtaları TV kanalları, gazeteler, dergiler, yazarlar, haber yorumcuları, siyaset adamları, politikacılar harıl harıl İslam'a saldırırken İslam dininin kadınları devre dışı bıraktığını savunurken konuşması gerekenler niye susuyor? Hani Diyanet İşleri Başkanlığı'nın sorumluları, hani Din İşleri Yüksek Kurulu Üyeleri, hani müftüler, vaizler, hani ilahiyatçılar, hani nerede Atatürk'e dil uzatan şarlatanlar, hani muhafazakar geçinen siyasetçiler, hani "Kanımız Aksa' da. Zafer İslam'ındır" diyenler. Hani cemaatler, müritler, şıhlar, seyitler, ihvanlar ve Allah ile aldatanlar. Çıktığınızda piyasaya konuşsanıza İslam'ın kadınlara verdiği hak ve değerleri, anlatsanıza. Tekrar soruyorum niçin konuşmuyorsunuz? Niçin susuyorsunuz? "Sükut etmek (susmak) ikrardan (kabullenme) ibarettir" sözünü unuttunuz mu? Müslüman Türk milleti olanları bitenleri görüyor ve izliyor. Öyle inanıyoruz ki kendi kendilerini güçlü gören üç beş kan emici ve onların uşakları Allah'ın dinine İslam'a zarar veremezler. Çünkü "Onu biz indirdik koruyucusu da biziz" buyuran Rabbimiz'in mesajı ortadadır. 

Kıymetli okuyucularım
Konumuza ışık tutar ve birilerine örnek olur maksadı ile bir misal vermek istiyorum. Milli mücadelenin hızlandığı dönemde Amerikalı bir General Harbord (Amerikan yardım komitesinin şark şubelerini teftiş için gelen kişi) Atatürk ile konuşuyor. General realist (tutucu) bir Amerikalı endişeli bir gözle Atatürk'e soruyor, "Peki ya muvaffak (başarılı) olamazsınız" Atatürk şu cevabı veriyor, "Bir millet mevcudiyet (varoluş) ve istikbalini geleceğini tahmin için tasavvuru (düşünce) ve imkanı kabil (mümkün) olan her teşebbüs ve fedakarlığı yaptıktan sonra muvaffak olur. Başarır. Muvaffak olmazsa (başaramazsa) demek o milletin ölmüş olduğuna hükmetmek (karar vermek) demektir." Devamında ise sözünü söyle bitiriyor, "Şu halde millet yaşadıkça ve fedakarlığa devam ettikçe muvaffak olmamasına imkan yoktur" Bak Ali Gürer Yrd. Doç. Benim Ailem Atatürk'ün Saklanan Ailesi. Yılmaz Kitap Evi İstanbul 2015 Ayrıca Profesör Dr. Haydar Baş Hoşgeldin Atatürk Sayfa 898. 

Kıymetli okuyucularım
Geldiğimiz noktada siyonizm ve emperyalist güçlerin devreye soktuğu Büyük Anadolu Projesi'nin uygulamaya koyulduğu bir başka versiyonudur. Hem piyonlara, hem yaltakçılarına karşı Müslüman Türk Milleti olarak dikkatli olmak zorundayız. Allah zalimlere fırsat vermesin. Amin amin.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.