SON DAKİKA
Hava Durumu

Kimyası bozuk beyni sulu kiralıklar

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2019 22:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 22:13
Batının ve ABD’nin yeni düşmanı tartışmasız müslümanlardır. ABD’nin yanında en büyük yardakçıları  yine İngiltere ve İsrail’dir.
Oynanan ihanet senaryosu ise, “ya benden yanasın, ya da karşımdasın” planıdır. Tabiri caizse “Haçlı Seferlerinin yeniden hortlatılmasıdır.” Bu kefere güruhu Müslümanların; dinlerini, kitaplarını ve peygamberlerini bile kabul etmezler. Ama o coğrafyada oturan Müslümanları sözde eğitmek için, oralarda yaşayan halka yardım ve özgürlük vaadi altında, onların elindeki bütün kaynaklara sahip olurlar. Bir yandan da Müslümanları terörist ilan ederler. Böylece dönüşüm projesini devreye sokarlar. Bu arada hem dini, hem mezhep farklılıklarını hem de ırkları kullanırlar. ABD’nin, en kirli ve iğrenç oyunu, boynuna tasma, başına yular takabileceği kişileri iktidara taşımasıdır. Onun şeytani oyunlarından birisi de budur. İşte dünya devi, teknolojinin kölesi ABD  de, 11 Eylül 2001’de Salı günü 4 tane yolcu uçağının ikisi New York’ta ki Pentagon’a çarpıyor. Sonuncu uçak ise, yolcular ve uçağı kaçıranlarla 150 mil uzakta, Pensilvanya kırsalına düşüyor. Patlamanın boyutu dünyayı çalkalıyor. Borsalar tepetaklak oluyor. Malum, Bush amcaları Beyaz Saray’dan kaçırılıyor. Güvenli bir yere götürülüyor. Yetkililer bu patlamalarının El-Kaide örgütünün yaptığını bildiriyor. Beklenilen düşman, kendisini göstermiş oldu. El- Kaide. Daha önce Saddam’ı büyütüp canavarlaştıranlar, bu seferde büyütüp destekledikleri El-Kaide ile karşı karşıya kaldılar. Uşakları Usame Bin-Ladin. Nasıl bir tezgah kuruldu, ne işler döndü tam olarak açıklığa kavuşmuş değil. Uzaydan yatak odasındaki iğneyi gördüğü söylenen bu şeytanın başı İblis ABD, ikiz kulelere bindirme yapan uçakları nasıl göremiyor, anlamak zor! Var ya meşhur beyt;  “Gökteki yıldızlara bakıp gelecek okumaya çalışan müneccim(!), önündeki çukuru görmez misin?”
 
Koskoca ABD, bırakın ikiz kuleyi Pentagon’a yapılan saldırıyı bile göremedi. Bu acizlik midir, yoksa ABD iddia edildiği gibi bir değil midir, bunlar çok tartışıldı ve çok senaryolar yazıldı. Her gün yeni bir teori ortaya atıldı. Ne var ki işin faturası El Kaide örgütüne, yani İslam medeniyetine daha doğrusu hilale kesildi. Terörist Müslümanlar olarak anılan Usame Bin-Ladin’in, saklandığı yer ve El Kaide’nin en büyük destekçisi olduğuna inandıkları Taliban rejimini yıkmak için ABD birlikleri 7 Ekim 2001’de Afganistan’ı işgale başladı.
 
Devam Edecek….

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.