SON DAKİKA
Hava Durumu

KİME GÖRE İYİ KİME GÖRE KÖTÜ

Yazının Giriş Tarihi: 07.12.2022 17:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2022 17:03
Kıymetli Okuyucularım.
Propfesör öğrencilerine sorar ‘Karınclar çevresindeki hayvanları nasıl değerlendirdiklerini yazınız’. Öğrenciler o ana kadar hiç düşünmedikleri bu soru karşısında epeyce kafa yorarlar. Şöyle bir cevap verirler. Cevapları ilginçtir.
‘ Karıncalara göre hayvanlar ikiye ayrılırlar.’ İyi huylu ve zararsız olan aslanlar,kaplanlar,köpekler,kurtlar,tilkiler,çakallar ve çıngıraklı yılanlar gibi. Vahşi ve yırtıcı hayvanlar. Tavuklar,piliçler,ördekler,kazlar ve benzerleri gibi. Cevaplar profesörün hoşuna gider ve doğrudur der. Çünkü onlar için tehlikeli olan tavuklar,piliçler,ördekler,kazlar ve benzeri türlerdir.Öyleyse aslanların,kaplanların,kurtların,köpeklerin tilki ve çıngıraklı yılanların karıncalara zararı yoktur. Hatta onların tüyleri arasında bile yaşam sürdürebilirler.
Kıymetli okuyucularım. Buradan çıkaracağımız dersler vardır. Mesela Amerika’ya, Rusya’ya, İsrail’e ve siyonizmin piyonlarına göre PKK-PYD-YPG ve diğer terör örgütleri zararsızdır. Onları koyunların da beslerler. Uyuşturucu baronları için kaçakçılar, satıcılar, pazarlayıcılar ve içiciler zararsızdır. Stokçular, karaborsacılar, rüşvetçiler için hırsızlar zararsızdır. Onları himaye ederler. Hatta çoğalmaları içim gayret gösterirler. Amma madolyonu öbür yüzü başkadır. Vatanperver Türk milleti ve onun öz evladı olan Mehmetçikler ve güvenlik güçlerimiz için bu alçaklar birer kuduz köpek, yırtıcı canavarlar gibi tehlikelidirler. Analar babalar içinde öyledir. ‘Tavşana kaç, tazıya tut’ diyen vurguncular, şantiyeciler, yolsuzluk elebaşları konu aynıdır. Makam,mevki,şöhret düşkünleri ve dünya kelikler için ise ‘Doğrular,dürüstler ve adaletten yana olanlar hak ve hakikati haykıranlar tehlikelidirler…
Bilmem anlatabildim mi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.