SON DAKİKA
Hava Durumu

İSRAİL’E GÖZ YUMAN ZALİMLER

Yazının Giriş Tarihi: 03.08.2018 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 21:47
Dünyanın en aşağılık, en barbar ve en çok fitne çıkaran, zulüm topluluğu olan Yahudilerden bahsediyorum. Kur’an-ı Kerim’de “Bakara, Maide ve Tevbe”  surelerinde açık olarak 7 ayette Yahudilerden bahsedilmektedir.
“Yahudiler, Üzeyir Allah’ın oğlu dediler. Hristiyanlar ise, İsa Mesih Allah'ın oğludur dediler. Bu onların ağızlarıyla söyledikleri (gerçeği yansıtmayan) sözleridir. Onların bu sözleri daha önce inkar etmiş kimselerin söylediklerine benziyor. Allah onları kahretsin. Nasıl da haktan çevriliyorlar.”
“Yahudiler Allah’ı bırakıp, hahamlarını, Hıristiyanlar ise rahiplerini ve Meryem oğlu Mesih’i (İsa’yı) rab edindiler. Oysa bunlar da ancak, bir olan Allah'a ibadet etmekle emrolunmuşlardır. Ondan başka hiçbir ilah yoktur. O, onların ortak koştukları her şeyden uzaktır.”
“Ey iman edenler. Hahamlardan ve rahiplerden birçoğu, insanların mallarını haksız yollarla yiyorlar. Altın ve gümüşü biriktirip gizleyerek onları Allah yolunda harcamayanları elem dolu bir azapla müjdele.” O gün bunlar cehennem ateşinde kızdırılacak da onların alınları, böğürleri ve sırtları bunlarla dağlanacak ve işte bu, kendiniz için biriktirip sakladığınız şeylerdir. Haydi tadın bakalım, biriktirip sakladıklarınız” denilecek. Tevbe Suresi, Ayet: 30-31-34-35
Not:
Bizim içimizde de müslüman geçinen yerli papazlar, yerli hahamlar ve yerli rahiplerle, onlara mürit olan bir sürü yerli şahıslara rastlamak mümkündür. Bunların kimisi sahte Mesih, İsa olduğunu iddia eder, kimisi de net bir Hristiyanlık propagandası olan mehdilik iddiasında bulunur. Hepsi de açık şekilde malı götürür. Yuh olsun demekten başka çaremiz yok.
“Ey Muhammed. İman edenlere düşmanlık etmede insanların en şiddetlisinin kesinlikle Yahudiler ile Allah’a ortak koşanlar olduğunu görürsün.  Yine onların iman edenlere sevgi bakımından en yakınında, biz Hristiyanlarız diyenler olduğunu mutlaka görürsün. Çünkü onların içinde keşişler ve rahipler vardır. Onlar büyüklük de taslamazlar.” Onlardan çoğunun günahta, düşmanlıkta, haram yemede birbirleriyle yarıştıklarını görürsün. Yapmakta oldukları şey ne kötüdür.” Maide Suresi, Ayet: 44-62-82
“Yahudiler, Hristiyanlar bir temel üzerinde değiller, dediler. Oysa hepsi Kitabı okuyorlar. Kitabı bilmeyenler de tıpkı bunların söyledikleri gibi demişti. Artık onların aralarında uyuşmadıkları davada, kıyamet gününde hükmü Allah verecektir.” Bakara Suresi, Ayet: 113
Tarih boyu alçaklıklarına ve fitneye devam eden bu Yahudilerin bugün için Filistin’de işledikleri cinayetler ve soykırımları asla kabul edilemez. Onun için İsrail kadar, İsrail’in yaptıkları zulümlere göz yumanlar da onlar kadar alçak ve zalimdirler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.