SON DAKİKA
Hava Durumu

İsrail Denilen Zalim ve Katil

Yazının Giriş Tarihi: 18.08.2022 17:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.08.2022 17:55
Kıyametli Okuyucularım. İsrail küstah ve zalim bir devlettir. Sadece Filistin halkına değil, Türk Milleti ve Türk Vatanı üzerine de sinsi emelleri vardır. Mesela “Lübnan Kasabı” Ariel Şaron 1982 yılında bir İtalyan gazetesinde Türkiye’nin işgalini tartışmış ve “Türkiye ilgi alanımızın içerisindedir” demiştir. 31-12-1982 tarihli Günaydın Gazetesi Şaron’un bu küstahlığını okurları ile paylaşmış ve “Haddini bil Şaron” diye başlık atmıştır. 1983 yılına bakalım. İsrail Dışişleri Bakanı İsak Şahir’in şu ihanet kokan süslerine bakın. “Türkiye Kürdistan’ı işgal altında tutuyormuş”. Ayrıca “Bir Türk öldür, rahat et” Yahudi atasözü de üzerinde düşünmeye değer. Bu hayati konularla ilgili 2-5-2006 tarihinde Yeniçağ Gazeteside kapsamlı bir yazı çıkmıştır. Merak edenler bakabilirler.
Kıymetli Okuyucularım. Gazze’de, Batı Şeria’da, Kudüs’te, Mescid-i Aksa dahi Filistin’in diğer bölgelerinde Müslümanlara yapılan zulümleri hiçbir vicdan kabul edemez. Elbette bu sözüm vicdan sahipleri içindir. Vicdansızlar, milli ruhtan uzak kalmış ruhsuzlar için bu sözüm geçerli değildir. Asıl muhatabım, ben dahil bütün Müslümanlardır. Taşlarla kırılan kollar, patlatılan ve yarılan kafalar, dipçiklerle ezilen ve dövülen gençler ve çocuklar, tecavüze ve hakaretlere maruz kalan kadınlar, itilip kakılan yaşlılar, plastik mermilerle yaralanıp sakat bırakılanlar, hakiki mermilerle şehit edilenler ve çeşitli işkenceler. Tekmeler, tokatlar, yumruklar ve cebri tutuklamalar. Çığlıklar, feryad-ı figanlar hariç. Burada aklımıza Yahudi Lobileri ve Mason Locaları geliyor. Mesela 2 Mayıs 2001 tarihinde “Milliyet Gazetesinden Serpil Yılmaz Çevik bir bakınız Masonları nasıl görüyor ve bir Mason Organizasyonunda yer alışını nasıl değerlendiriyor”. “O kadar güzel örgütlenmiş zamanında hangi konuyu seçeceğini bilen ve pozitif enerji veren bir sivil toplum örgütü ile beraber olmaktan mutluluk duyuyorum” diyor. (4-2-2005)
Kıymetli Okuyucularım, burada bir kere daha Rahmetli Atatürk’ten bahsetmek istiyorum. Atatürk, “Türkiye hiçbir milleti taklit etmeyecektir. Türkiye ne Amerikalaşacak ne Batılaşacaktır. O sadece özleşecektir” diyerek şu uygulamaları yapmıştır. Evvela Patrikhane’yi fitne yuvası olarak tanımlamıştır. O sebepten dolayı Mason ocaklarını kapatmış, yabancı uşakları demiştir. Bu nedenle bir Türk evladını Hristiyan kapan Bursa Amerikan Kolejini kapmış ve kapısına kilit vurdurmuştur. Utanmadan sıkılmadan bir takım şarlatanların Atatürk’e dil uzatmaları gaflet, dalalet, cehalet ve siyasi kinden başka bir şey değildir. Mescid-i Aksa için İslam alemi utanmalıdır. Allah’ın lanetlediği bir toplumdan “dost” olmaz. Olanlar, bitenler, sloganlar ve demeçler inandırıcı olmuyor. İsrail’e dur diyecek iradeye ihtiyaç var. Yere batsın onların ödülleri...
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.