SON DAKİKA
Hava Durumu

İHANETLER VE MÜNAFIKLAR (1)

Yazının Giriş Tarihi: 23.10.2018 21:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.10.2018 21:38
Aranızda hatırlayanlarınız çıkabilir. Ben çok iyi hatırlıyorum. 1969 yıllarında Türkiye’ye Amerika’dan barış gönüllüleri gelmişti. Aslında bunlar barış gönüllüsü değil, ihanet şebeği ajanlardı. İlk ziyaret ettikleri bölgelerin başında Güneydoğu geliyordu. Bu hainlerin takip ettikleri strateji iki boyutlu bir ihanetti. Birincisi vatanına, milletine, devletine sadık olan insanlarla sohbet ederken şu tavsiyelerde bulunuyorlardı. “Hayvancılığa önem verin, geçim şartlarınızı yüksek düzeye getirin. Okuma ve memur olmak gibi hayallere kapılmayın. Önce para kazanın.” Bu tavsiyeleri ehli sünnet akidesine bağlı olan ve teröre bulaşmayan insanlara idi. İkincisi ise terör yanlısı, devlet, millet düşmanı, askere karşı şiddet uygulayan hainlere idi. Tavsiyelerinde şu ifadeler mevcuttu. “Gerekirse yerlerinizi, hayvanlarınızı satınız. Mutlaka okuyunuz ve devlet kademelerinde görev alınız. Dertlerinize ancak yönetimi ele geçirirseniz çare bulursunuz. Her zorluğa katlanın, ama çocuklarınızı okutun.” Bu hainlerin amacı çok açık ortadadır. Vatanına, milletine karşı kin ve nefret besleyenler yönetime gelsinler de Türkiye’yi çökertsinler.
Bunlar köprüyü geçene kadar, yönetime gelinceye kadar, ihanet odaklarını oluşturuncaya kadar devletimizin yanında görünmüşlerdir. Ancak içlerindeki kin ve husumet devam etmiştir. O dönemlerin gazete ve dergileri uzun uzun bunlardan bahsetmiştir. Tabi okumayan, dolma tüfek gibi uydurukça propagandalarla laf ebeliği yapanlar bunları bilemezler. Türk milletinin düşünce tarzına (tefekkürüne) en az bin yıldan beri biçim veren İslam dini bu hainlerin elin de parça parça edilmiştir.
“Allahtan başka ilah yoktur” prensibini temel ölçü kabul eden şanlı Türk milletini “Allah’ın ordusu” bilen, Türk devleti güçlü olursa, insanlık kurtulur, zulüm biter ölçüsü içinde hareket eden bu necip millet cihat ruhu ile beslenmiştir Hem aşk hem de aksiyon adamı olmuştur. Fatih Sultan Mehmet bu ülküsünü şöyle dile getirmiştir; “İmtisali cahidü fillah oluptur niyyetim. Dini İslam’ın mücerred gayretidir gayretim.”
İşte Türk’e, Türk milletine ve İslam’a kefen biçenlerin sonu daima korkunç olmuştur. Dava eskimemişir. Hainler ve münafıklar kılık değiştirmişlerdir. Dünün hainlerinin torunları ve hortlakları bugün ihanetlerine devam etmektedirler. Sızmalara ve ihanetlere karşı dikkat lazımdır
Devam edecek...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.