SON DAKİKA
Hava Durumu

GENLERİYLE OYNANAN NESİLLER VE MİLLİ OYUNU

Yazının Giriş Tarihi: 18.01.2021 16:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 16:19
İlim adamları, uzmanlar ve akademisyenleri dinlersek ve okursak1970’li yıllarda, erkeklerdeki sperm sayısı 80-90 milyonla ifade edilmektedir. Bu güne bakılınca, bu sayı 22-23 milyonlara düşmüştür. Hanımlar için sonuç aynıdır. Yumurta sayılarının azlığı ve yumurtaların çatlamamış oluşu benzeri sebeplerden dolayı gençlerimizde yoğun bir kısırlık meydan gelmektedir. Tüp bebek ünitelerine talepler artmaktadır. Evlat edinme yasaları düzenlenmiştir. Genleriyle oynanan bitkiler, meyveler, tek çekirdeklilerden, tek çekirdeğe düşüşler, hormonlu ve GDO’lu ürünler neslimize kurulan bir tuzak olmuştur. Renk caziptir, kalibre çok daha büyüktür, tezgâhta albenisi fazladır. Bu arada her türlü ahlaksızlık ve edepsizlik artmıştır. Dikkat edilirse bunların tamamı dış mihraklıdır. Çoğu da Yahudi patentlidir. Buğday, mısır, domates, salatalık ve benzerlerinin tohumları bu bağlamda başı çekmektedir. Hatta bir dönem, çok planlı bir şekilde köylerimizdeki yüz binlerce tavuklarımız bile naylon poşetlerde gazlarla öldürülmüşlerdir.
Milletimizin tamamı hormonlu tavuğa, hormonlu ete mahkûm edilmiştir. Kuran diyerek, İslam diyerek, Kuran’dan ve İslam’dan uzaklaşmalar hızlanmıştır. Tıplı Osmanlı deyip, Avrupa basmasına, Amerikan tasmasına selam duranlar gibi... Kuran ve Sahih Sünnet yerine, birçok türedi tipler, Orta Doğunun aşiret reisleri gibi piyasaya çıkmış ve çıkarılmıştır. Akan ve akıtılan kanların, kirli parmakların GDO’larına bakmak lazımdır. Ayda 200 kiloya çıkan dana gibi, 45 günde bir buçuk kilo olan tavuk gibi, Türk gençliğinin beyni ve ahlakıyla oynayanların planları artık bozulmalıdır. Çıkarları için yapılan reklamlar, israflar, gösteriş ve debdebeler, ikna turları, inandırıcılık terapileri ve seansları tam bir aldatmacadır. Bu tür sosyal mastürbasyondur. Yani toplumun her kesimini arzularına göre tatmin etme yöntemidir. Milletimizi hipnotize etmektir.
Yerli tohum, yerli dana, yerli koyun, yerli keçi, yerli inek üretiminden bahsedildiği zaman bir dönemde; “Yahu bunlar inekleri, danaları bile milliyetçi yapacaklar” diye itiraz ediyorlardı. Ben o dönemde “İnekler, danalar milliyetçi oluyor da dönekler bir türlü olmuyor” demiştim. Şimdilerde ise “Yerli ve milli” sözü sanki sloganlarda gibi söyleniyor. Uygulamalar ve ithalatlar bunu gösteriyor. Türk milletinin ve Türk gençliğinin genleriyle oynanmasına sıcak bakanlar yanlıştan dönmelidirler.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.