SON DAKİKA
Hava Durumu

DÜNYA YENİ YILA NASIL GİRDİ?

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2020 18:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 18:16
Küresel katiller, küresel kan emici vampirler, küresel saldırganlar, küresel cinayet şebekeleri ve küresel amigolarla onların kiralık reklamcıları. Sayarsak bunların arasına küresel sermayenin Karunları, Firavunları, Nemrutları da dahil olur. İlaveten küresel doğa cellatları, küresel namus tüccarları ve küresel tecavüzlerde bunların arasına girer.

Elbette kiralık küresel medyayı, küresel basını ve küresel kiralık kalemler de bu kervana dahildir. Havai fişeklerin renk cümbüşünde çığlıkları kaybolan ve acından ölen Yemenli, Libyalı, Suriyeli, Somalili, Nijeryalı, Güney Afrika’nın masum çocuklarının kanları vardır. Irzına geçilen savunmasız kadınların çığlıkları vardır. Şımarık züppeler siz var ya siz, gökdelenlerin, bulutlara tırmanan bilmem kaç katlı binaların ihtişamından bahsederken, onlar açlıktan ölüyorlar.

Onlar sineklere yem oluyorlar. Cinnet rüzgârının hızına kapılan ve yaprak gibi sürüklenen sözde aydınlar, sözde Müslümanlar, sözde devlet adamları hepinizi toplasalar da bir teraziye koysalar Hz. Muhammed’in ayak suyu bile olamazsınız. Sizin kefeniz, tıpkı kefeniniz gibi hafif kalır. Dünya siyasetindeki kozlarınız, siyaset sahnesindeki pozlarınız sizin yüz akınız değil, yüz karanız olacaktır. Bir sürü yaygaracı, bir sürü palavracı bir sürü yalancı. Vatikan’da papanın köpeğine bile yapılmayan şirretlikler Müslümanlara yapılırken susan beyler,  vicdanlarınız rahat mı? Kadınların meze yapıldığı şehvet pazarlarında, şerefe diye kaldırılan aslında şerefsizliğe kaldırılan kadehler sizi rahatsız etmiyor mu? Caz bandın çılgın ahenginde sallanıp, yuvarlanıp, tepinip dururken, sefil ve çılgın iştahlarla, hayvani bakışlarla kutladığın yılbaşı sana neyi müjdeledi söyler misin? Noel babanın sakalını öpenler, yanan yakılan ormanların bir dalını, bir yaprağını öpebiliyor mu? Satılan vatan topraklarına bir an olsun üzüntü duyuyor mu? Reçetenin yazılmadığı bir yerde muskayı teselli sayan çaresizler gibi olduk.  Emperyalizmin, siyonizmin, lobilerin, locaların, odaların, modaların ve de haram paraların köleleri olduk. Elbette Allah’ın vadi ve uyarıları mutlaka tecelli edecektir. Denizi yol yapan Allah, ateşi gül bahçesi yapan Allah o haram paraları sizin seccadeniz yapacaktır. Ben inanıyor ve iman ediyorum.

Bu mu sizin yeni yılınız? Yazıklar olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.