SON DAKİKA
Hava Durumu

BUNLAR SIĞINMACI MI KABADAYI MI?

Yazının Giriş Tarihi: 15.08.2021 15:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.08.2021 15:18
Kıymetli okuyucularım
Türkiye yolgeçen hanı değilse, Türk milleti aptal yerine koyulmuyorsa orta yerde bir hata ya da bir gaflet var demektir. Elbette kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve bedensel engelliler için söylenecek sözümüz yoktur. Atalarımızın, "Demir, taşı sıksa su çıkarır" diye tarif ettiği, şu sözde gençlere ne demek lazım bilemiyorum. Moda takibi yapıyorlar, Amerikan usulü tıraş oluyorlar, eğlenceleri kaçırmıyorlar, her türlü züppelik mevcut. Bir de bunun yanında kabadayılık yapıp kendilerine göre çete kuruyorlar. Yerine göre adam dövüyorlar, yerine göre adam kaçırıp fidye istiyorlar, bazen cinayet bile işleyebiliyorlar. Hovardalık, sükse atma zaten hobileri olmuş. Bunlar kendi vatanlarına, kendi milletlerine ihanet etmişler. Askerlikten kaçmışlar. Çoğu Amerika'ya destek bazında ajanlık yapmış. Öyle zannediyorum ki İlk fırsatta Türk milletine ve Türk devletine karşı da ihanet edeceklerdir. Aralarında Taliban'ın sempatizanları var ki toplanıp onun bayrağını açabilme cüreti ve cesareti gösterebiliyorlar. Neresinden bakarsanız bakın tam bir rezalet fırtınası.

Kıymetli okuyucularım
Yalan mı, doğru mu bilmiyorum. Bazı siyasi simaların bunları Muhacir kabul etmesi, Türk milletini Ensar'a benzetmesi tam bir cehalet ve istismar şarlatanlığı. Tıpkı Fetö'nün Türkiye'den Amerika'ya kaçtığı dönemde o ihanete Hicret diyen ehli dalalet ve ehli cehalet gibi. Bunlar kesinlikle kabul görecek davranışlar değildir. Bunları kabullenmemiz de mümkün değildir. Bir zamanlar peşmergeye açılan kapıların bedelini millet ve devlet olarak nasıl ödedik hala hafızalarımızdadır. Suriyeli sığınmacılar da buna dahildir. Türk milleti şu gerçeği net olarak görmektedir. Amerika denilen Emperyalist güç tam 20 yıldan beri Afganistan'ı işgal etmiş, o topraklarda sülük gibi kan emmiş, Afganistan'ı uyuşturucu bataklığına çevirmiştir. Şimdi de utanmadan sıkılmadan dünyanın tüm milletleri ile alay ederek Afganistan'dan çekiliyor. Türkiye'yi de koz olarak kullanmaya çalışıyor. Buna çanak tutanlardan milletimiz hesap sorar. Allah aşkına Türkiye'de kaç milyon sığınmacı var? Bunların kaçına oturma izni (ikamet) verildi. Bütün bu konular Müslüman Türk milletine şeffaf bir şekilde anlatılmalıdır.

Kıymetli okuyucularım
Şanlı Peygamberimiz (s.a.v.), "Kavmine (milletine) hizmet eden o kavmin (o milletin) efendisidir" buyurmuş ve milliyetçiliği övmüştür. Bununla beraber ırkçılığı yasaklamıştır. Ayrıca Kur'an'da geçen Des Şakile, ırk ve kavim kelimeleri incelendiğinde de sözün, damar olmadığı halde damar damar görevi yapan duygu anlamına geldiği ifade edilmektedir. Elbette üstünlük, şeref, iyi insan olmanın ölçüsü Allah'ın ve Resul'ünün emirlerine uymaktır. Sığınmacı denilen bu vatan kaçkınlarında her çeşit ihanetin mevcut olduğunu görüyoruz. Bu mesele siyasi olmaktan çıkmış, milli mesele haline gelmiştir. Amerika'nın dayatmaları, sokaktaki insanlarımızı bile rahatsız etmektedir. Hatta yurt dışında, Amerika'da mal varlığı olanların tehdit altında mı endişesi bile konuşulmaktadır. Konu iktidar-muhalefet konusu olmaktan çıkmıştır. Benim kanaatim budur. Hamaset nutuklarını bırakıp milletin sesine kulak verelim.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.