SON DAKİKA
Hava Durumu

Bunlar ne biçim Müslüman yahu?

Yazının Giriş Tarihi: 25.08.2017 21:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.08.2017 21:10
Sevgili okuyucularım, sanki bazı zındıklar Allah’tan haşa iyi biliyorlar. Yok efendim dostum Jak, Dimitri, dostum Alex, dostum Maria vesair. Ne dostumu ulan. Dinlerine girmediğiniz müddetçe Yahudi ve Hristiyanlardan size dost olmaz, buyurun Allah Müslümanları uyarmıyor mu? Bugüne kadar hangi Yahudi ve hangi Hristiyandan Müslümanlara dost oldu diye,  bir örnek verebilir misiniz?
Bu alçaklar dünya Müslümanları için devamlı kin ve düşmanlık kusmadı mı? Çanakkale'de verilen 252 bin şehit, Kurtuluş Savaşı'ndaki ihanetler, Cezayir, Endülüs, Kıbrıs unutuldu mu? İsrail alçaklarının taşlarla kaburgalarını kırdığı Filistinli Müslüman gençler hafızalardan silindi mi? Irak, İran savaşı ve perde arkasındaki hain şebekeler ne zaman aklımızdan çıktı acaba.
Şu rezalete bakın ellerinde birer kör ağızlı kılıç, üzerlerinde fistan, baş uçlarında kelime-i tevhid yazılı bayrakları, yanlarında tüm Müslümanları düşman kabul eden Amerika'nın  yeni devlet başkanı. Kılıçların kabzasını bile tutacak gücü olmayan sözde krallar ve avaneleri. Kıvırıyorlar bir öteye bir beriye bel ve popo sallıyorlar.
Peşinden yüzlerce milyarlık Euro antlaşmaları. İçimden vay alçaklar demekten başka bir şey gelmiyor. Ruhu şad olsun Abdülhamit han aklıma geliyor. Çuval dolusu altınlara Filistin’in bir karış toprağını bile vermemişti.
"BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR" diyen Mustafa Kemal’in mekanı cennet olsun. Ah o şerefli ecdat, ah o şerefli millet. Bugün de hâlâ onların ecdatları var hamd olsun Allahımıza.
Türk milleti izzet ve ikbali için, namusunu korumak için savaş yapar. Batılı Hristiyan ve Yahudiler de savaş kazanmak için her tür ahlaksızlığı yapar. Buraya yazamıyorum ama bilenler, o deyyusların  alçaklıklarını bilir. Tarihe göz atarsak İngiliz ajanlarının üç beş Ermeni'yi öldürüp , Türkler öldürdü iftirası ile peşinden yine İngiliz namussuzlarının  bir iki tane Türk askerini şehit edip, peşinden Ermeniler öldürdü ifşası  ve her iki topluma da silah satmaları bilinmektedir.
Bugün de benzeri oyunların kahpece sergilendiği görülmektedir. Kullanılan araçlar yine bellidir. Tıpkı Dürrizade Abdullah denilen şeyhülislam makamındaki adam gibi. Çünkü malum şahıs, Atatürk için “KATLİ VACİPTİR” diye fetva vermiştir. Arkasında yine İngiliz şebekeleri vardı. Tıpkı şimdiki emirler, şıhlar ve krallar gibi. Allah mekanlarını cennet eylesin Anadolu'dan 152 müftü, bu fetvanın batıl olduğunu ve Mustafa Kemal’in yanında yer alıp Milli Mücadeleye katılmanın vacip olduğunu söylemeleri üzerine durum netlik kazanmıştır.
Bugünlere baktığımızda, Alman Başbakanı Merkel denilen bayanın oynadığı oyun, o günlerin bir benzeridir. 4 bin 500 teröristi iade etmeyen bu ihanet şebekeleriyle dost olma gibi bir gaflet işine girmenin izahı yoktur.
Şimdi yine soruyorum, BUNLAR NE BİÇİM MÜSLÜMAN YAHU? Merak ediyorum.  Musa’nın karşısında Firavun, İbrahim’in karşısında Nemrut, Hz. Muhammed’in karşısında Ebu Cehil ve Ebu Leheb ne ise şimdiki krallar da bence aynısı.
Ölenler Müslüman, öldürenler Müslüman geçinen uluslararası kiralık katiller, yetiştirenler ise malum güçler. Usame bin Ladin'i kim organize etti ise, Saddam Hüseyin'i kim savaşa soktu ise, El Nusra'nın da, PKK'nın da, IŞİD şebekelerinin de organizatörleri  aynıdır. Çile çeken dünya Müslümanlarıdır. İnancımız odur ki, biz samimi olursak, onların kurduğu tuzaklardan daha iyisi Allah’ın kuracağı tuzaktır.
Sözlerimi şöyle bitirmek istiyorum. Hani bir siyasi sima, “Şeyini şey ettiğimin şeyinin şeyi” demişti ya, ben de diyorum ki “şeylerini şey ettiğimin şeyleri” Türk milleti size yetecektir. Çanakkale'de 252 bin şehidimiz var. Bugün o nüfusun tam 10 katıyız. Bu şu demektir. Gerekirse vatanımız, dinimiz, istiklalimiz ve bayrağımız için 2 milyon 600 bin şehit verebiliriz. Siz bu cesareti tarih boyu bulmadınız yine bulamazsınız. Piyasaya sürdüğünüz Mariaların, Katarinaların mutlaka bir Baltacısı çıkacaktır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.