SON DAKİKA
Hava Durumu

BİZİMKİLER VE ÖZÜR

Yazının Giriş Tarihi: 17.12.2019 20:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.12.2019 20:55
Tarih 23 Temmuz 1985. Abdurrahim Karakaş şöyle diyor;
“Üç cins at, üç cins tosun, salsak yukarı kata
Üç gün sonra üç katır, üç sağ mal inek çıkar.
Zamanda mı, yerde mi, yoksa bizde mi hata
Yapıp uçurduğumuz kartlar sinek çıkar…”
Tarih 20 Aralık 1985. Merhum Karakoç şöyle diyor;
“Çıkar söz konusu olduğu zaman içimize giren, bizden olduğunu söyleyen, bizden çok konuşan, mangalda kül bırakmayan; omuzlarımızda önemli bir makama geldikten sonra, sırtımızdan çıkar sağlayıp köşeyi döndükten sonra tıyneti icabı hemen değişen ve büyüklük, akıllık kompleksine kapılan bu yaratıkları tek tek saymak mümkün değil. Bunları tanımak uzaktan zor oluyor. Kümelendikleri Başkent’te kısa bir süre kalmak yetiyor…”
Dünkü kemali hürmetle elini öptüğüne bugün sövenini mi ararsınız, dünkü çantasını taşımaktan iftihar duyduğuna bugün emir vermeye kalkanını mı ararsınız, dünkü aç karnını doyurana bugün selam vermeyeni mi ararsınız, dünkü “baba” dediğine bugün “oğlum” diyecek sapığını mı ararsınız hepsi mevcut. 
Hepsi de vurguncu çetenin ortağı. İçki, kumar, kadın, üç kağıtçılık, ukalalık onlarda. Üstelik namuslu olanları küçük görme, çamur atma yine onlarda…
Fazilet mücadelesine girip rezalet zirvesine tırmanan bu soysuz zümreyi iyi tanımanız lazım. Yarın seçimler geldiğinde köyleriniz “mahallelerinize” kadar gelip “sevgili ülküdaşlarım” diye nutuk atacakları zaman değerlendirin. Elin komünisti, masonu, renksizi değil hasmınız bunlardır. Tükürüklerinizi israf etmeyin Bakınız 5. Mevsim sayfa 55-56, Abdurrahim Karakoç. Mekânı cennet olsun. Amin.
21 Aralık 1975’de ise şöyle sesleniyor; “İstisnalar dengeyi bozmazmış. Ya kim bozar? Sıradan, birbirinin aynısı kalabalıklar mı? Geçmişin her döneminde müstesna kişiler dengeyi alt üst etmiştir. Peygamberler müstesna kişilerdir. Geldikleri yerlerle küfrün, zulmün, cehaletin, imansızlığın, putperestliğin dengesini bozmuşlardır. Müstesna DEHA sahipleri öyle kumandanlar, siyasi ve askeri, fikir ve düşünce adamları gelmiş ki dengeleri bozmuşlardır. Adaletsizliğin, haksızlığın, fikirsizliğin, vicdansızlığın dengesini bozup, insanlığa faydalı dengeler kuracak müstesna insanlara ihtiyacımız var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.