SON DAKİKA
Hava Durumu

AVRUPA VE BATI ÇOK DİŞLİ CANAVAR

Yazının Giriş Tarihi: 27.03.2020 16:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.03.2020 16:46
Kendi pislikleri, kendi vahşi ve insanlık dışı ihanetleri gündeme gelmesin diye devamlı gündem değiştiren Avrupa ve Batı dünyası, kendi tarihlerini asla eşelemek ve meydana çıkarmak istemezler. Ancak mensubu olduğumuz Türk milletinin tarihini devamlı karıştırırlar. Adı Müslüman olan, isimden başka Müslümanlıkla hiçbir alakası olmayan “kuklalar” ise devamlı bunların uşaklığını yaparlar.    “Birer birer kopar kartondan ipler, hürriyetten ne anlar kiralık itler” mısralarında olduğu gibi, bir kirli medeniyet yumağı uzayıp gider. Neresinden bakarsanız bakın birilerinin özendiği şu Avrupa’nın ve Batı’nın geride bıraktıkları, hatıraları sadece işkence, zulüm, hüsran ve kandır. İşte Yunan, işte Bulgaristan, işte Fransa ve işte Almanya... 
  “Kopuyor kartondan ipler, durmadan havlıyor besleme köpekler.” İçimden bağırmak geliyor. Hala taharetlerini, temizliğini, kağıtlarla, peçetelerle yapan bu toplumların içine girmek için, ölümü göze alan insanlara ne diyelim?  Onları oralara mahkum edenler utansın. Kendi ülkesinde mücadele etmek yerine kaçmayı marifet sayanlar utansın. Bunların tarih boyu cadı avcılığı yapması, Engizisyon mahkemeleri, mezhep savaşları ve Yahudi kıyımları incelenirse karşınıza tam bir vahşet çıkar. Medeniyet eşittir Batı diyenler, iftiralarına bile bir türlü yeter artık diyemezler. Edepsizce “Ermeni soykırımını” devamlı olarak, aslı varmış gibi gündeme taşırlar. Birileri de çıkar ortaya bunlara köprü olmaya çalışır. Terör eşittir “İslam” diyerek Müslümanları töhmet altına almak isteyenlere zemin hazırlayanları şiddetle ve nefretle kınamak zorundayız. 
  Amerika başlı başına bir teröristtir. Batı aleminin “Mitolojilerinde bile sıkça rastladığımız ve okuduğumuz “Savaş Tanrısı” İslam tarihinde ve Türk tarihinde yoktur. Kana bir türlü doymayan köpek balıkları gibi işkenceden, zulümden, öldürmekten zevk alan o zihniyet “Müslümanları avlanması gereken hayvanlar olarak görmeye hala devam etmektedir. Yüce Allahımıza binlerce defa şükürler olsun ki Türk milletini İslama hizmetçi kılmıştır. Tabii bunu söylerken “Türk sözünden hoşlanmayanları da hatırlatmakta fayda görüyorum. 
  “Asımın nesliymiş nesli gerçek, çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek” mısraları Türk milletini ne güzel tarif ediyor. Afganistan, Irak, Libya, Suriye, Filistin ve dünün Cezayir’i. Kendi elleriyle meydana getirdikleri canavarlar ve kapı köpekleri… Sizin medeniyetiniz de, uygarlığınız da batsın inşallah.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.